Berømmelsens pris – WSOP-vinderen sagsøgt for halvdelen af sine gevinster

Berømmelsens pris – WSOP-vinderen sagsøgt for halvdelen af sine gevinster 0001

Når man vinder i lotteriet, eller skal vi sige $12.000.000 i WSOP, vil alle have en del af kagen. Venner og selv familie du ikke anede, du havde, dukker ofte pludselig frem – nogle gange for at frarøve dig det, der retmæssigt tilhører dig, og andre gange blot for at være en del af oplevelsen. Vinderen af The World Series of Poker, Jamie Gold, fandt på den hårde måde ud af, hvor svært det egentlig kan være at blive mester.

Ifølge Las Vegas Sun lagde en mand ved navn Bruce Crispin Leyser i går i Las Vegas District Court sag an mod Jamie Gold, og krævede at få 50% af gevinsten af hans mesterskabstitel. Anklagen gik på, at Jamie Gold skulle have haft en kontrakt med Leyser om, at rekruttere "talentfulde kendisser" til at reklamere for online pokerrummet Bodog ved dette års hovedturnering. Ifølge Las Vegas Sun lød anklagen endvidere, at Leyser rekrutterede disse kendisser, og derfor var berettiget til 50% af gevinsten, som Jamie Gold fik udbetalt for at vinde WSOP-titlen, da hans deltagelse blev betalt af Bodog som bytte for rekrutteringen af de prominente navne.

Leyser, der oprindeligt er en TV producer fra England, men som nu lever i Los Angeles, har et stærkt pokerresume, da han har arbejdet som instruktør på The World Poker Tour Boot Camp.

Ifølge anklagen beretter Leyser om at have voicemail beskeder fra selveste Jamie Gold, som bekræfter, at 50/50 handlen stadig er gældende om morgenen, umiddelbart før finalebordet bliver spillet. Højesteretsdommer Kathy Hardcastle udstedte en tilbageholdelsesordrer, der forhindrede Harrah's i at udbetale præmiepengene til Jamie Gold før det første retsmøde, som afholdes den 1. september.

En talsmand fra Harrah's bekræftede i morges overfor PokerNews.com, at Jamie Gold stadig havde til gode at indkassere sin store førstepræmie. Udbetalingen af de $12.000.000 i præmiegevinst vil mindst blive udskudt indtil afviklingen af den midlertidige tilbageholdelsesordrer har været ved retten, og teoretisk set kunne udbetalingen blive yderligere udskudt, indtil selve retssagen er afviklet, hvilket kan have lange udsigter før det sker.

Ved færdiggørelsen af artiklen kunne hverken Jamie Gold eller hans advokat kontaktes for at få en kommentar. Vi vil dog forfølge denne omfattende nyhedshistorie med nyt, så vær sikker på at vende tilbage indenfor de næste par dage, hvor der sikkert er kommet nyt i sagen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories