Hip Hop og poker mødes i ny TV-serie

Hip Hop og poker mødes i ny TV-serie 0001

Hip Hop-kulturen er blevet allestedsnærværende I vores samfund. Fra tøj, til mobiltelefoner og til – ja naturligvis musikken – er Hip Hop-kulturen måske et af de aspekter, der påvirker de unge allermest. Jeg har gennem to år spurgt mig selv om hvornår Hip Hop ville begynde at påvirke poker. Sammenblandingen synes naturlig – at satse alting og gå efter pengene – til en vis grad gyldne leveregler indenfor både Hip Hop og pokerverdenen.

Ifølge AllHipHop.com vil de to verdener støde sammen d. 6. oktober med præmieren på "Hip Hop Hold 'Em". Dette TV-show har været undervejs i et stykke tid, og det var oprindeligt sat på plakaterne allerede i foråret 2005. Konceptet er prøvet og testet med de sædvanlige "twists" der skal gøre det mere interessant for hiphoppere. Fem kendte fra sportsverdenen, film, musik og TV skal spille poker og gevisterne går til velgørenhed. Hvor denne velkendte formel får sit "twist" er, at programmet også inkluderer en tur rundt til nogen af spillernes hjem, ala MTV Cribs, og hvert show slutter af med en optræden af et håbefuldt hip hop talent.

Mens pokerverdenen har set sin del af kendte stjerne forsøge sig ved de grønne borde – såsom Tobey Maguire og Ben Affleck – venter den stadig på at se stjerne fra hip hoppen tage chancen. Der gik ganske vist rygter ved dette års WSOP om, at Ludacris og måske een eller to andre hip hop stjerne ville deltage, men det holdt ikke stik.

TV-showet ventes at få præmiere i USA til oktober. Magasinet Variety har tidligere rapporteret at programmet er blevet solgt til 6 ud af 10 top markeder. Konceptet virker da også for mig som en naturlig udvikling og det skal blive interessant at se, om dette show eller andre faktorer begynder at lokke hip hop-culturen ind i pokerverdenen...

Redaktionel note: Lyt til en hvilken som helst form for musik mens du spiller poker på Pokerroom.com

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories