Mesteren skriver kontrakt med Bodog

Mesteren skriver kontrakt med Bodog 0001

Som mange havde forventet underskrev Jamie Gold, vinderen af WSOP's hovedturnering, en toårig kontrakt med online pokerstedet Bodog. Gold kom med i turneringen gennem firmaet og var for det meste også iført deres tøj.

Gold vil repræsentere Bodog ved live-pokerturneringer og events over hele verden. Grundet Bodogs tilbøjelighed til at deltage i diverse "livsstils-arrangementer", er det at forvente at Gold i de næste 2 år vil befinde sig i selskab med talrige elendigt klædte skønheder.

"Jamie er virkelig indbegrebet af "the Bodog spirit". Vi er meget stolte af hans præsentation og begejstrede over hans optræden i turneringen". Udtalte Calvin Ayre, adm. direktør for Bodog.

Mange indenfor pokerverdenen venter spændt på hvilken effekt dette vil have på udbredelsen af poker. Det er ukendt territorium da det er første gang siden pokerspillet eksploderede, at den generelle opfattelse af en WSOP vinder vil være styret af andre end Pokerstars. Bodog har anvendt en ny markedsføringsstrategi for at promovere deres produkt, og kun tiden vil vise hvilken betydning det får m.h.t. markedsføringen af WSOP mesteren.

Vil vi i stedet for reklamerne, hvor "autoritære" profiler over en middag taler om deres oplevelser, snart se en tv-reklame hvor Jamie Gold på en yacht er omgivet af undertøjsmodeller, med 50 Cent's "In Da Club" kørende i baggrunden - eller hvad?

En ny indgangsvinkel vil måske endda være godt for poker. Hvor gode Pokerstars' kampagner nu end er, har vi efterhånden set det samme i snart tre år, og et frisk pust er måske ikke det værste der kunne ske.

Mange online-pokerspillere drømmer om at blive verdens bedste. Og mange drømmer om en livsstil som netop pokerstedet Bodog ynder at reklamere for. Lad os nu se hvordan den nuværende verdensmester portrætteres gennem de næste par år, og hvilken betydning det får for udbredelsen af poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories