Online poker rooms sparker NFL sæsonen igang med stil

Online poker rooms sparker NFL sæsonen igang med stil 0001

Amerikansk fodbold og poker går hånd i hånd i USA. Bliver amerikanere givet valget mellem at skulle tilbringe søndagen på sofaen for at se NFL, eller at spille poker med vennerne, har mange svært ved at beslutte sig. Det gælder nok også en god portion danskere...

Titan Poker sparker NFL sæsonen igang med en $250,000 Guaranteed turnering på søndag d. 10. september, hvor fløjten lyder til de første NFL kampe. Førstepladsen kan gå fra computeren med omkring $62,500 for en buy-in på $500.

Turneringen starter d. 10. kl. 17 EST, og Titan afholder satellites døgnet rundt for at sikre at så mange spillere som muligt kommer med til finalen.

Et andet pokerrum, der også fokuserer på amerikansk fodbold, er Mansion. De giver spillerne muligheden for ikke at tabe væddemål på Pittsburgh Steelers, når de går på banen til deres første kamp.

Enhver spiller, der placerer et væddemål på Pittsburgh Steelers som vinder af deres åbningskamp mod Miami Dolphins kan ikke tabe. Hvis Steelers vinder, kan spilleren indkasssere sin præmie. Hvis Steelers taber, vil Mansion godtgøre tabet op til $1,100 US Dollars.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Mansion holdt for nylig en lignende promotion for Tottenham Hotspurs i den engelske fodboldliga. Og faktisk tabte Spurs deres kamp og Mansion måtte betale alle spillernes tabte væddemål.

Download pokerrummene og udnyt disse promotions idag. Du kan både spille poker den 10. september og samtidig se NFL - det er ikke nødvendigt at gå glip af nogen af delene..

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories