888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokernews lanceres i Danmark

Pokernews lanceres i Danmark 0001

Skandinavien er eet af de steder, hvor online poker er mest populært i øjeblikket. I de skandinaviske lande er procentdelen af pokerspillere i forhold til indbyggertallet højere end i noget andet område i verden. Med dette for øje åbner PokerNews.com officielt det tredje website på originalsprog i Skandinavien med lanceringen af PokerNews Danmark. Websitet er netop gået i luften og forsyner nu danskerne med det bedste pokerindhold fra hele verden - nu på dansk!

Som med alle PokerNews sites vil det danske være dedikeret mod at bringe de mest opdaterede og mest interessante pokernyheder skrevet af professionelle journalister, der følger pokerverdenen nøje. Poker i Danmark vokser med en hastighed, som kun matches af meget få lande i verden, så timingen syntes helt rigtig for lanceringen af dk.pokernews.com:

"Tilføjelsen af Danmark til vores række af lokalsprogsversioner er meget vigtig. De Skandinaviske lande har vist sig at have en større passion for online poker end næsten samtlige andre regioner i verden. Jeg ser meget frem til at levere noget af det allerbedste poker indhold på nettet til det danske folk, og lære mere om deres land," udtaler John Caldwell, Chefredaktør på PokerNews.com

Tilføjelsen af Danmark får tallet af lande, der kan læse PokerNews.com på deres eget sprog op på 14 - herunder: USA, UK, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland, Sverige, Polen, Australien, Kina, Japan, Norge, Portugal og Grækenland.

"Pokerens massive vækst på de europæiske markeder ligner det, vi så i USA i 2004." kommenterer Caldwell. "Jeg er meget glad for at vi kan tilføje endnu et land til vores liste, og ser frem til at tilføje endnu flere. Timingen kunne ikke være bedre."

Hvad mener du?