World Poker Tour giver svar på tiltale

World Poker Tour giver svar på tiltale 0001

En af de største overskrifter i løbet af dette års WSOP opstod ikke ved pokerbordet. Midt i WSOP sæsonen, sagsøgte 7 topspillere The World Poker Tour for tillidsbrud, og andre krænkelser af spillernes rettigheder.

I går gav WSOP så svar på tiltale, og fremlagde sagen om søgsmålet fra deres side.

The World Poker Tour indikerede, at de har ansat advokat Makan Delrahim fra Browstein, Hyatt og Faber, Washington D.C, til at føre sagen. Mr. Delrahim har tidligere arbejdet for det amerikanske justitsministerium som "Assistant Attorney General" for "Antitrust" sager.

"Vi synes at vores svar illustrerer, hvorfor vi mener, at påstandene mod os i denne sag er misvisende og uden hold i virkeligheden", udtalte WPTE's rådgiver, Adam Pliska. "Selvom vi er skuffede over dette søgsmål, er vi glade for at være repræsenteret af et så eminent juridisk team, og vi er meget taknemmelige for den støtte vi har fået fra hele pokerverdenen".

Det mest interessante i den 22 siders lange forklaring, der i går blev fremlagt af WPT's rådgiver, er, at WPT faktisk forsøger at vende hele sagen på hovedet. WPT hævder blandt andet, at de spillere der deltager i søgsmålet samtidig er tilknyttet eller endog er beslutningstager på et online poker room, hvilket giver WPT unfair konkurrence. I forklaringen lyder det således, at disse spillere høster indtægter fra amerikanske spillere fra deres poker room, mens WPTs eget online poker rooms – WPT Online – ikke tager imod bets fra amerikanske spillere, sålænge lovmæssigheden af dette ikke er afgjort. WPT påstår samtidig, at sagsøgerne ved at reklamere for online poker i USA, og acceptere amerikanske online-spillere, egentlig er finansielle støtter for de TV programmer som online pokerrummene producerer, og derved altså direkte konkurrenter på WPT kerneområde: At lave TV om poker.

Forklaringen som WPT fremlagde i torsdags åbner således op for nye emner i konflikten, og det bliver interessant at se, hvordan spillerne reagerer på dette, og hvorledes søgsmålet fortsætter.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories