All In Poker lukker ned

All In Poker lukker ned 0001

All In™ Poker, online pokerrummet der tiltrak hundredvis af spillere med deres meget kontroversielle online multi-level markedsføringsstrategi, lukker i denne måned. Medlemmerne blev informeret om beslutningen via e-mail i sidste uge, og det tvang mange til hurtigt at hæve deres penge.

All In™ Poker tillod dets spillere at anbefale andre spillere til siden, og lovede til gengæld en "betydelig fast månedlig indkomst". Spillerne kunne forvente 51% af "net revenues" fra pokerrummet. Affiliates kunne forvente at generere indkomst fra 7 niveauer af de henviste spillere der valgte at downloade.

Desværre, for både affiliates og spillere, lukker firmaet ned fredag d. 22. september.

I en officiel udtalelse fra firmaet bag siden lød: "Med stor ærgrelse må vi informere om, at All In™ Poker lukker ned med øjeblikkelig virkning. Vores multi-level markedsføringsstrategi er ikke blevet benyttet i tilstrækkelig grad af vores kunder til, at firmaet kunne opretholdes. Vi takker for din opbakning".

"Hjemmesiden og pokerklienten er tilgængelige indtil fredag d. 22. september 2006, og du har således mulighed for at hæve et evt. udestående. Vær opmærksom på at indestående på konti ikke er tilgængelige efter denne dato".

"Ønsker du at hæve penge gå da til banksiden i pokerklienten".

"Det er med øjeblikkelig virkning ikke muligt at indbetale eller spille".

Nyheden følger i kølvandet på at Prima Poker netværket som All In™ var en del af, annoncerede nye ændringer. Prima Poker skifter navn til Microgaming Poker Network, og via deres hjemmeside lover de nyt software til alle Prima Poker spillere.

Prima Poker, tidligere sponsor for The Hendon Mob, er kendt for at tilbyde deres kunder rake back via deres operatører. Mange spillere venter nu spændt på at se, om dette er enden på denne aftale.

I en turbulent uge, med også afgangen af Dave Colclough fra Blonde Poker, er det forfra igen, for mange operatører.

Redaktionel note: Download Mansion Poker og få $1000 i bonus

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories