Everest Poker fejrer 2 års fødselsdag

Everest Poker fejrer 2 års fødselsdag 0001

Everest Poker, der er hjemstedet for nogle af de bedste freerolls udbudt af noget poker room, fejrer deres 2. årsdag med fest og farver i september. En stor $20.000 garanteret turnering er blevet annonceret, og ja, du gættede rigtigt, det er en freeroll!

Everest Poker er næsten to år gammel. Som mange forældre vil skrive under på, inklusiv denne skribent, er "de frygtelige toårige" ikke den mest spændende tid man går i møde! Heldigvis har Everest ikke nogen af disse symptomer, da de hverken skriger ved sengetid, eller nægter at sove. Nej, de giver i stedet for ganske gratis en stor portion penge ud i form af en lækker freeroll.

Det er let at gøre krav på et sæde i denne pengestærke turnering, hvor der er to muligheder for kvalifikation:

Vær en af de 20 bedste spillere i en hvilken som helst af de daglige Everest Poker satellitter. Spil med i lige så mange satellitter, som du ønsker, indtil du er kvalificeret! Satellitterne bliver afviklet tre gange om dagen.

Vær en af de 100 spillere, som optjener flest Summit Point mellem den 1. september til den 25. september. Top 100 af disse spillere vil modtage en gratis invitation til denne $20.000 store freeroll.

Men der er mere endnu. Som ekstra flødeskum på fødselsdagslagkagen afvikler Everest endvidere $5.000 Cash Added pengeturneringer uden entry fees! Det eneste du behøver at betale for er dit buy-in. Spillere kan købe sig adgang direkte for $100 + $0, eller kvalificere sig online gennem $11 + $0 og $3 + $0 satellitter, som løber af stablen flere gange om dagen gennem hele måneden.

Everest Pokers 2. årsdag, som de fejrer med en $20.000 stor freeroll, bliver afviklet kl. 14 GMT den 30. september.

Redaktørens note: Nu er det rigtige tidspunkt til download af Everest Poker og til at tage del i freeroll pengepræmien!

More Stories

Hvad mener du?