En lille historie om poker

En lille historie om poker 0001

Af og til hører vi om succeshistorier som kun er opstået med lidt hjælp fra fru Fortuna. Den britiske filminstruktør, Nick Scott, kan meget vel inkluderes i denne kategori, eftersom hans kortfilm allerede har fået stor opmærksomhed fra branchen. Denne lille solstrålehistorie har egentlig ikke noget med filmens handling at gøre, men i stedet det faktum at den kapital der var nødvendig for at starte hele projektet, blev vundet i en online pokerturnering!

Nick Scott havde haft nøjagtig ligeså svært ved at finansiere filmen, som så mange andre instruktører i England. Som han selv siger:

"Det er svært for britiske filminstruktører at finansierer deres projekter. Vi havde et rigtig godt manuskript og ville virkelig gerne lave filmen, men det ville have taget os mange måneder selv at skaffe pengene."

Nick havde tidligere spillet "live" poker, men havde aldrig kastet sig ud i spillet online. For nyligt , ved en hyggelig pokeraften hos en ven, blev han for første gang introduceret til et online poker-rum. Specielt ét aspekt fangede hans opmærksomhed:

"Jeg var en anelse skeptisk fordi jeg altid har spillet "live". Multiplayer turneringerne fangede straks min interesse fordi det var muligt at vinde store præmier med en lille indsats."

Kun kort tid efter denne aften satte Nick sig ned ved et online £3 single satellit-bord. Han fortsætter:

"Jeg kvalificerede mig til Betfair Poker's daglige £15000 turnering og spillede bare utrolig forsigtigt. Flere og flere spillere røg ud, og pludselig befandt jeg mig i en heads-up, med chancen for at vinde £5000. Jeg indrømmer at jeg var heldig på den sidste hånd...Jeg fik et par 9 på hånden og gik all-in. Den anden spiller gik med, og viste et par esser. Jeg var sikker på at løbet var kørt, så da ruder 9 blev vendt på bordet begyndte jeg at danse rundt i stuen. Jeg ringede til min producer for at fortælle at jeg lige havde vundet de penge vi stod og manglede – hun troede ikke på mig og lagde på!"

Nick og hans producer, Fiona Brownlie, brugte pengene på at skabe deres eget produktionsselskab, " The Winners Productions". De var samtidig i stand til at finansiere udkastet til en kortfilm kaldet "The Breaker". En lidt dyster fortælling om en kunstner der skaber sin kunst ved at kaste sten gennem vinduer. Filmen er blevet efterspurgt af en række af de internationale filmfestivaler, og har dens officielle premiere på Curzon Cinema i Soho i London d. 13. oktober.

Chef for pokerspillet på Betfair, Ben Fried, udtaler:

Nick var kun en blandt 300 mulige til at vinde denne turneringer. Bliver han ved med at spille, finansierer han måske en Hollywood Blockbuster, på samme tid næste år.

Selvom de endnu ikke er en del af eliten, forsøger Nick og Fiona lige nu at skrabe penge sammen til deres næste filmprojekt "Black Box Recorder", som i Cannes vandt en pris for manuskriptet (Panasonic Script Award). Filmen er en thriller, og handler om en lydmand der vågner op langt ude i ørknen med en båndoptager tapet til sit bryst. Lyden på båndet er nøglen til at forstå hvad han laver der, og mere vigtig - hvem der er skyld i det!

Redaktionel note: Finansier dine idéer med en massiv $400 bonus når du downloader Tony G Poker fra PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories