PartyPoker byder på to Team PokerNews Freerolls til Aussie Millions

PartyPoker byder på to Team PokerNews Freerolls til Aussie Millions 0001

Efter længe at have været betragtet som eet af de ypperligste poker rooms på nettet, fortsætter Party Poker med at tilbyde de mest attraktive turneringer for poker spillere fra hele verden. Fra deres ugentlige Million Dollar Guaranteed turneringer på søndage til deres aktuelle Party Poker Monster tilbud, synes folkene fra PartyPoker at have besluttet sig for at give deres spillere det bedste af det bedste. Nu har PartyPoker slået sig sammen med PokerNews for at tilbyde dig muligheden for at komme med på Team PokerNews, når det tager til Australien til januar for at spille i 2007 udgaven af Aussie Millions.

Hvis du husker det, var Team PokerNews med Tony G og Noah Boeken med ved dette års Championship Event ved World Series of Poker. De stod i spidsen for et hold af PokerNews brugere, der havde kvalificeret sig gennem specielle freerolls arrangeret af PokerNews. Nu sammensætter vi et nyt hold til een af de mest prestigefyldte events i verden, Aussie Millions. Vi inviterer PokerNews læsere til at forsøge at spille sig på holdet, der skal til Australien i januar 2007, og giver i alt 17 spillere muligheden for at score en plads i turneringen, 10 dage på hotellet Crown Promenade og rejseudgifter betalt – i alt en pakke til en værdi af op til $12.000. To PokerNews brugere, Nathan Johnstone og Filipe Pacheco, har allerede gjort sig fortjent til deres pladser på holdet og måske bliver du den næste, der vinder dig vej Down Under gennem PartyPoker.

PartyPoker tilbyder to muligheder for at komme med til 2007 Aussie Millions til PokerNews brugere. Dette sker via freerolls henholdsvis d. 29. oktober og d. 17. december. Du skal downloade PartyPokers software gennem vores specielle link her på PokerNews, og lave et første indskud. Dernæst skal du deltage i minimum 400 raked hands fra registreringstidspunktet og frem til 26. oktober (for oktoberturneringen) eller frem til 13. december (for decemberturneringen). Hvis du skulle ske at glemme det, vil der blive sendt en email til de, der har opfyldt kvalifikationskravene, om at huske at registrere sig til den specielle freeroll. Hvis du vinder denne turnering er du med på Team PokerNews og på vej mod Australien.

Team PokerNews freeroll-turneringerne er unikke for de brugere af PokerNews, der har downloaded pokerrummets software gennem PokerNews. Dette tillader os at bevare et smalt felt af spillere, hvilket giver brugerne rigtig gode muligheder for at komme med til nogen af de største pokerturneringer i verden. Selvom $12.000-pakken til Aussie Millions er en fantastisk gevinst i sig selv, giver medlemsskabet af Team PokerNews dig mulighed for at lære tips og tricks fra to store, internationale pokerstjerner – Tony G og Noah Boeken – og det giver også mulighed for at spille ved siden af andre PokerNews vindere i een af de mest respekterede internationale turneringer, som vil blive TV-transmitteret på FSN senere i 2007

Tiden er dog knap, så vær sikker på at downloade PartyPoker gennem PokerNews linket, og når det bliver januar 2007, sidder du måske ved pokerbordene down under, parat til at vælte Aussie Millions!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories