Poker Stars 'World Championship of Online Poker' starter i denne weekend

Poker Stars 'World Championship of Online Poker' starter i denne weekend 0001

$10,000,000 i samlet, garanteret præmiesum. Fire events med op mod $1 million eller mere i individuelt garanteret præmiesum, sluttende med en stor finale den 1. oktober med mindst $3 millioner i puljen. Og der er for $1.5 millioner i gratis pladser gennem diverse VIP Club og Frequent Player Point (FPP) freerolls.

Det er tid til Poker Stars årlige, extravagante pokerfest, World Championship of Online Poker. Denne femte årlige udgave af WCOOP inkluderer 18 events spredt over 16 dage, hvilket (sammen med den garanterede præmiesum) sætter nye rekorder. Begivenheden finder sted fra 16. september til og med 1. oktober med igangsættelsen af mindst een event hver dag.

WCOOP events afspejler hvad der er populært indenfor poker, og dette års program står på et værdigt mix af spil. Begivenheden startre med en $200+15 Razz turnering med en $100.000 garanti om lørdagen, hvor der også bydes på en velkomstmenu bestående af diverse andre pokerspil. Foruden den indledende Razz, spilles der Hold'Em, Omaha, Seven Card Stud og H.O.R.S.E.. H.O.R.S.E. eventen, der er programsat til lørdag d. 30. september, kopierer WSOPs H.O.R.S.E. event i dets forsøg på at samle et topfelt af spillere; med en buy-in på $5.200 har denne event det højeste entry fee blandt de 18 WCOOP events, og turneringen bestyres af Barry Greenstein.

Hvad der især er værd at bemærke er det mix af events, der bliver tilbudt: Her er pot- og fixed-limit events, samt high-low versioner af Omaha og Seven Card Stud. Variation er nøgleordet, og det er godt at se i modsætning til udviklingen i mange landbaserede turneringsserier, der har skiftet til udelukkende at tilbyde no-limit Texas Holdem. Kun 3 af de 18 events er udelukkende no-limit Hold'Em freezeouts, mens en fjerde er en Holde'Em event med mulighed for rebuy.

Buy-in turneringerne tilbyder også adskillige valgmuligheder ligefra den dyre H.O.R.S.E. og helt ned til et niveau på $320 ($300+20) og $215 ($200+15), som samlet udgør 9 af de 18 events. Hvad der er endnu bedre er, at der allerede nu spilles satellitter og freerolls til hver event, så alle Poker Stars spillere har chancen for at komme med til en rigtig WCOOP event til en meget fornuftig pris. Det kaldes "Verdensmesterskaberne i Online Poker" af adskillige grunde, og i de næste lidt over to uger, er Poker Stars ganske enkelt stedet at spille.

Ingen ved naturligvis hvem der vil blive den næste rekordsættende online vinder. En stor stjerne kendt fra TV? Een af Poker Stars egne internet hotshots? Eller en helt ukendt spiller? I 2004 var det Ragde, der vandt næsten $425.000 ved hoved-eventen, og sidste år var det Panella86 med en rekordstor præmiesum på $577.342. I år vil vinderen af hoved-eventens pengesum med sikkerhed slå alle tidligere vinderbeløb.

Komplet information om programmet for WCOOP er tilgængelig på Poker Stars hjemmeside. Vi vil bringe dig nyheder om alt hvad der sker ved WCOOP, så bliv her på PokerNews de næste dage...

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories