Spil mod de professionelle på Bodog Poker

Spil mod de professionelle på Bodog Poker 0001

Her på PokerNews er vi meget glade for at kunne byde velkommen til Bodog Poker, som endnu et af vores anmeldte poker-rum. Vores glæde blev endnu større, da vi opdagede, at vores brugere har chancen for at spille mod Bodogs professionelle spillere, ved at tilmelde sig "The Bodog Poker Leaderboard".

"The Bodog Poker Leaderboard" er en fremragende måde på at få lidt ekstra penge ud af dit normale spil. Er du tilstrækkelig god og vinder det månedlige "Leaderboard", så får du chancen for at møde enten Josh Arieh eller David Williams i en heads-up kamp, med en gevinst på $1000! Der er også gevinster hvis du slutter længere nede på "the Leaderboard".

Det fungerer således:

Der tildeles point for de Bodog Poker turneringer der er åbne for alle; ikke for kvalifikationsturneringer, og ikke for "Sit and Go's". Pointsystemet tager højde for antallet af spillere, placeringen og buy-ins, i alle turneringer du deltager i.

Stillingen på både det ugentlige og månedlige "Leaderboard" opdateres hver morgen kl. 6.00 EST. Det årlige "Leaderboard" opdateres den første dag i hver måned kl. 6.00 EST. Kun dine topplaceringer vil tælle med for hver periode, i henhold til følgende: (Alle tider er i EST)

Ugentlig: (Starter: mandag, 12:00am – slutter: søndag 11.59pm)

Dine 12 bedste placeringer tæller med.

Månedlig: (Én kalendermåned)

Dine 25 bedste placeringer tæller med.

Årlig: (Ét kalenderår)

Dine 125 bedste placeringer tæller med.

Alle der slutter indenfor de bedste 20% får tildelt point.

Der er fine præmier til spillere i top 10 på "the Leaderbord"

2. og 3.- plads: 270 "tournament credits". Kan bruges som indskud til WPT eller WSOP semifinale-turneringer.

4. og 5. -plads:109 "tournament credits". Kan bruges som indskud til turneringen med en garanteret præmiepulje på $100.000.

6. til 10.- plads: 29 "tournament credits". Kan bruges som indskud til WPT eller WSOP kvartfinaleturneringer.

Husk at checke vores anmeldelse af Bodog Poker, samt vores mange andre nyttige informationer om de allerbedste online pokerrooms (til højre på denne side).

More Stories

Hvad mener du?