Tony G lancerer online pokerrum

Tony G lancerer online pokerrum 0001

Pokerens "bad boy" Tony G. er blevet en del af online poker markedet med lanceringen af hans nye poker rum. Tony G. Poker tilbyder en ny vinkel på online poker med et bredt udvalg af spil, som ikke findes på andre sider.

Mange pokerspillere drømmer om at spille mod Tony G. Desværre vil de flestes kreditværdighed afholde dem fra muligheden. Spillere må nøjes med at kigge på og drømme om den dag, hvor de kan slå fyren som alle elsker at hade, velvidende at den dag næppe vil komme i den nærmeste fremtid.

Nå, men denne dag er altså nu kommet med lanceringen af Tony G Poker. Så vil du give Tony en pokerlektion, så har du nu chancen. Tony har regelmæssige garanterede turneringer, som ofte når op på rigtig store præmier. Herudover er der en $100 dusør til den spiller, som slår Tony ud af turneringen.

Tony G. Poker er netop blevet anmeldt af UK Poker News, så tjek anmeldelsen af pokerstedet og få al den information du behøver for at komme i gang, og hvad du kan forvente når du spiller.

Et af de aspekter, som mange spillere vil kunne lide ved pokerrummet, er det brede udvalg af spil. Selvfølgelig kan du spille Hold'em, Omaha og Stud, men samtidig er der også Razz, 2-7 Triple Draw Lowball og det meget underholdende Dealers Choice spil

Tony G. Poker er en del af Games Grid Network.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories