Er du sikker på, du gerne vil vinde WSOP?

Er du sikker på, du gerne vil vinde WSOP? 0001

Man kan opnå berømmelse på de særeste måder. Folk kan enten være det rette sted på det rette tidspunkt, - eller det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. I begge tilfælde kan det betyde berømmelse. Alle kendte er enige – det ændrer dit liv. Jo mere kendt du er, jo mere ændres dit liv. Mange offentlige personer har tilmed sagt at når du er en kendt person, "så er dit liv ikke længere dit eget".

Når en spiller tilmelder sig hovedturneringen i World Series of Poker, så enten tror eller fantaserer, han eller hun om, at de rent faktisk kan vinde. Uundgåeligt fører dette til tanker omkring, hvordan ens liv så ville se ud. Hvordan deres liv vil blive ændret. Hvordan deres liv ikke længere vil være så privat, som det engang var, og at andre måske endda vil få interesse for ens anliggender. Hvis man ikke ønsker at blive gransket offentligt, så skulle man måske ikke tilmelde sig World Series of Poker.

Politiet i San Antonio præsenterede i mandags en stor del af de beviser, de efterhånden har brugt 6 måneder om at indsamle, i den ulovlige bookmaker-sag mod Richard Lee, vinderen af 6. pladsen i dette års hovedturnering.

Ifølge avisen, San Antonio Express, gik Lee under navnet "The Chinaman", og var i gambler-miljøet kendt som den "biggest bookie" i San Antonio. En civil betjent tilmeldte sig en sportsbetting service, og endte med at måtte ringe til lokale telefonnumre i San Antonio for at gennemføre nogle af sine bets. Lee var tilsyneladende chef for en sportsbetting side kaldet "betbsbnow.com", som hævdes at have base i Costa Rica. Politiet fandt adskillige bankkonti i Lees navn i San Antonio, og også adskillige konti i Lees kollegers navne. Ifølge politiet har alle konti været anvendt i forbindelse med bets.

Hvad mere interessant er, at politiet har fremlagt sagen, mens Lee endnu ikke er blevet anholdt...

Med både Lees påståede gambling-netværk, og retssagen mod Jamie Gold, begynder man at spekulere på, om der kommer flere kedelige historier frem om finalebordets deltagere.

En ting er sikkert. Når du sætter dig ved finalebordet i WSOP så er dit liv ikke længere dit eget. Er du stadig sikker på at du vil ha' en plads?

[I]Redaktionel note: Vi er sikre på, du vil kunne lide Pokerroom.com.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories