Bliv VIP spiller ved Aussie Millions

Bliv VIP spiller ved Aussie Millions 0001

Vi har vel alle drømt om at få en VIP behandling på et eller andet tidspunkt i vores liv. Måske ved at flyve på business class eller i form af et opgraderet hotelværelse. Måske på en fornem restaurant eller natklub. Man hører til gengæld sjældent om pokerspillere, der gennemgår den helt store VIP behandling. Men nu er chancen kommet, idet spillere hos VIP Poker denne november vil kunne læne sig tilbage i sædet og slappe af hele vejen til Australien for at deltage i Aussie Millions – ganske gratis.

Som et led i at byde VIP Poker velkommen til vores omfattende liste af online poker room reviews har vi arbejdet hårdt ved forhandlingsbordet for at kunne tilbyde vores læsere endnu en fantastisk frynsegode. Teamet bag PokerNews har, i samarbejde med VIP Poker, arrangeret en Aussie Millions supersatellit for alle vores læsere den 24. november.

Som vores PokerNews-læsere allerede ved, så er vores supersatellitter freerolls. Denne turnering er ingen undtagelse. Den heldige vinder vil være godt på vej 'down under' for at deltage i den forrygende Aussie Millions turnering.

Sådan foregår det:

- Spillere skal downloade VIP Poker via en af vores specielle links.

- Spillere skal oprette en ny konto og indbetale et depositum på minimum $ 20.

- For at komme i betragtning til en freeroll skal spillere fuldføre mindst 500 raked hands. VIP Poker softwaren vil vise dig, hvor mange raked hand, du har spillet samt holde dig opdateret omkring dit regnskab.

Freeroll-vinderen får tildelt et sæde ved Aussi Millions turneringen, ti overnatninger på Crown Promenade Hotel og omkring $2,800 til rejseomkostninger og lommepenge. Hele pakken har en værdi af $12,000.

Hvilke andre steder end PokerNews kan du i virkeligheden kvalificere dig til en kæmpe begivenhed som Aussie Millions? Vi betragter nemlig alle vores læsere som VIP'er!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories