Celtic åbner online pokerrum

Celtic åbner online pokerrum 0001

Den skotske fodboldgigant Celtic er netop ved at gå i luften med deres eget online pokerrum. Når den nye pokerside åbner vil spillere kunne danne pokerhold, som kan spille både mod hinanden og mod kendte Celtic fodboldspillere.

Mens mange fodboldklubber forbindes med poker, så er Celtic de første til at starte deres eget online pokerrum. Klubben håber på at kunne bruge indtægterne til at hjælpe med at finansiere et nyt træningsanlæg og udviklingen af unge spillere i klubben.

I en pressemeddelelse udtaler en talsmand fra Celtic, " Vi er glade for at nå til enighed om dette nye partnerskab med fcpokerroom.com. Vi er sikre på, at dette nye tiltag vil give vores fans en sjov, spændende og nytænkende underholdningsmulighed, som samtidig vil fansene få mulighed for at være med til at præge udviklingen i fodboldklubben Celtic".

Direktøren for http://www.fcpokerroom.com , Andy MacDonald, udtalte: "Vores mål er at udvikle et online poker samfund, både i Celtic og gennem turneringer mod andre internetklubber. Celtic fans vil ikke kun være i stand til at danne deres egne pokerhold, som så kan spille mod hinanden og mod Celtic spillere. De vil snart være i stand til at spille mod andre hold fra andre skotske fodboldklubber i den bedste række i en ny online pokerturnering. Pokerturneringen kan kulminere med et skotsk pokerhold som spiller mod et engelsk pokerhold.

Den katolske kirke i Skotland var knap så entusiastisk, og den anmodede indtrængende fansene til at spille ansvarsfuldt. En talsmand sagde, "Gambling er i sit indre ikke forkert. Vi har alle ret til bøje reglerne en smule ...så længe man sørger for at spillet er under kontrol, og at det ikke skader dig selv og din familie."

Celtic er sidste skud på stammen af kendte fodboldklubber som tilslutter sig poker eller gambling. Tottenham Hotspur fra England bar for nylig logoet fra Mansion Poker, mens Aston Villa er sponsoreret af 32Red.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories