Gus Hansen med på Betfair Asian Poker Tour

Gus Hansen med på Betfair Asian Poker Tour 0001

Betfair har annonceret at Gus Hansen vil være at finde blandt spillerne på Betfair Asian Poker Tour. Gus Hansen deltager i turneringen i Singapore i november.

Gus har på det seneste deltaget i adskillige europæiske turneringer, og sætter altså nu kursen mod Asien for at spille mod de allerbedste fra fjernøsten. Blandt deltagerne er selvfølgelig også professionelle spillere der er tilknyttet Betfair, heriblandt Ben 'Milkybarkid' Grundy, Thomas 'buzzer' Bhil og den svenske sensation Bengt Sonnert.

Gus Hansen udtaler: " Jeg ser frem til at spille mod asiens bedste, og jeg ved det bliver en stor udfordring da de har en meget aggressiv spillestil, - lidt som min egen. The Betfair Asian Poker Tour er den første store pokerturnering i Asien, så jeg er meget spændt på at skulle afsted."

En stor flok af spillere tager med til Asien i november, blandt andre Willie Tann. Tann, som er en af de engelske favoritter, er født i Singapore, og ser frem til at gøre en god figur i sit hjemland.

Med henvisning til udvikling i pokerindustrien i USA tilføjede Gus Hansen: "Turneringen er et bevis på, at poker virkelig er et internationalt spil som er kommet for at blive."

Chefen for poker i Betfair, Ben Fried, udtalte: "Dette projekt er banebrydende. Netop hvad vi stræber mod hos Betfair."

The Betfair Asian Poker Tour afholdes fra d. 12. til d. 17. november, mere præcist i "The Mandarin Ballroom" på Meritus Mandarin Hotel, Orchard road i Singapore. $5000 hovedturneringen afholdes fra d. 15. til d. 17. november, mens Satellites og andre mindre turneringer kører fra den 12. november. Turneringen bliver vist på tv, og er åben for alle spillere der har rundet de 21 år.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories