Land Of The Free? Ikke for amerikanske pokerspillere!

Land Of The Free? Ikke for amerikanske pokerspillere! 0001

Det har været endnu en turbulent uge for online poker industrien. Onsdag fik italienske pokerspillere frie hænder, både off- og online, med en ny lovgivning der træder i kraft ved årsskiftet. Men allerede dagen efter gik udviklingen i den anden retning.

Torsdag erfarede UK PokerNews, at William Hill Poker ikke længere accepterer spillere fra USA. Rivalen, Ladbrokes, har aldrig accepteret amerikanske spillere, så nyheden kom ikke som det helt store chok, især med tanke på at adskillige europæiske topchefer, indenfor online-spilindustrien, på det seneste er blevet arresteret i USA.

Netop som støvet havde lagt sig, tiltrak USA sig opmærksomheden, eller mere præcist, senatoren Bill Frist fra Tennesee, med sit forsøg på at få "The Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006" vedtaget i kongressen. Chokerende men sandt – forslaget blev vedtaget!

Vedtagelsen betyder, at det nu bliver ulovligt at indsætte penge på online spillesteder fra amerikanske bankkonti. De amerikanske banker skal nu overvåge alle transaktioner, og blokere samtlige overførsler til spillesteder.

Som vores redaktør så rigtigt pointerede, så vil den fulde effekt af denne lov ikke være at se med det samme. Hvad vil det f.eks. betyde for Neteller, Firepay og alle de andre on-line firmaer som man kan bruge til at indsætte penge på sin pokerkonto? Og hvad med amerikanske borgere der har konti i udlandet, - bliver de også berørt? På nuværende tidspunkt findes der ikke nogle svar.

Én ting er dog sikkert. I skrivende stund styrtdykker aktierne i online spil-firmaerne. Hold dig opdateret her på Pokernews.

Redaktionel note: Der er ingen grund til at bekymre sig for danske spillere. Download Bodog Poker for at få en øjeblikkelig 10% bonus!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories