Mansion Poker tilbyder en plads på Team PokerNews + ekstra $3000

Mansion Poker tilbyder en plads på Team PokerNews + ekstra $3000 0001

Alle jer der løbende zapper rundt mellem tv-kanalerne på udkig efter en poker turnering, er sikkert stødt på serien the Mansion Poker "PokerDome" som netop nu vises på Fox Sports. På Mansion Poker kan man nu kvalificerer sig online, og derved få muligheden for at løbe med en gevinst på $1 mio. Herudover tilbyder Mansion Poker at læsere af PokerNews kan vinde en plads på Team PokerNews ved the Aussie Millions, med muligheden for at vinde meget mere end blot rejsen til Australien.

Selvom PokerNews/Mansion Poker -turneringen ikke er en freeroll, vil præmiepuljen blive så stor, at turneringen vil være eftertragtet. Den 15. oktober afholder Mansion Poker $100 turneringen. Dette vil selvfølgelig betyde en stor præmiepulje og oven i hatten ligger Mansion Poker yderligere $3000. Ikke nok med det, så vil vinderen af turneringen få en plads på Team PokerNews ved the Aussie Millions i januar, og endelig vil der være $15.000 i kontanter og andre præmier til vinderen.

Ved the World Series of Poker gjorde Team PokerNews en fantastisk indsats, og til januar i Australien vil de forsøge at gentage succesen. Som en del af Team PokerNews, får man en plads i turneringen, 10 overnatninger på the Crown Promenade Hotel, plus selvfølgelig rejsen der har en værdi på ca. $2800. Udover dette vil der være adskillige arrangementer, hvor man vil få mulighed for at diskuterer f.eks. pokerstrategi med teamets kaptajner; Tony G og Noah Boeken.

Registreringen for turneringen d. 15. oktober er allerede begyndt, så sæt kursen mod Mansion Poker, og vind din vej til Australien i januar.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories