WSOP 2018

Neteller bekræfter dets holdning til det amerikanske lovforslag

Neteller bekræfter dets holdning til det amerikanske lovforslag 0001

I en nyligt udsendt meddelelse bekræfter Neteller plc, betalingsservice-virksomheden brugt af mange online pokerspillere inklusiv amerikanere, at de vil give efter for "the Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006". Loven blev underskrevet af præsident Bush som en del af "the Safe Port Act" den 13. oktober.

Neteller understreger dog, at amerikanere ikke bliver udelukket fra at bruge tjenesten på nuværende tidspunkt. Den aktuelle holdning er summeret til følgende:

Neteller – som ikke er en amerikansk virksomhed – udtaler at det vil "give efter for loven og dens regulativer, som var det underlagt lovens retskreds." Med denne udtalelse er hensigten at sikre, at firmaet kan fortsætte med at arbejde med støtte fra vigtige handelspartnere og at sikre firmaets aktionærer, forretningspartnere, ansatte og omdømme.

Neteller fastslår at, mens dens forpligtigelser under den nye lov står hen i det uklare, "så afklares denne uvished i høj grad når de relevante ministerier udleverer vedtægter og bestemmelser, som de er forpligtiget til indenfor 270 dage."

Neteller udtaler yderligere, at de vil fortsætte med at gennemgå loven samt alle andre relevante love og fremskridt. Neteller vil fortsat følge udviklingen i takt med at kunne beslutte "...hvilke handlinger der skal gennemføres, også længe inden reglerne er færdigskrevne i den 270 dage lange periode."

Den praktiske realitet for amerikanske pokerspillere er, at amerikanere foreløbig kan bruge tjenesten fra Neteller som normalt. Kapitalen fra amerikanere bliver opbevaret i betroede kontoer, hvor der er mulighed for tilbagekaldelse på forlangende. Muligheden for at indløse kapital vil eksistere uanset kundens lokalitet eller evne til at overføre penge til en given side.

"Kunder af Neteller, som ikke er bosat i USA, vil overhovedet ikke blive berørt af de lovmæssige ændringer i USA. Virksomheden vil fortsat betjene alle ikke amerikanske forretninger som normalt, herunder fastholdelse og pleje af eksisterende kunder, og samtidig være en del af alle de øvrige markeder som Neteller i dag servicerer."

"Neteller fokuserer stadig på udviklingen af dens forretningsområder, på linje med firmaets strategiske målsætninger inklusive geografiske og produktmæssige forandringer. Virksomheden fortsætter med at lancere lokale tjenester inden for det europæiske marked, senest i Sverige og Danmark, og har planer om yderligere 3 steder senere i år. Ligesom at fokusere på spilleindustrien uden for det amerikanske marked, så overvejer bestyrelsen udvikling af ekstra produkter og tjenester for brugere af "e-wallet", som endnu et supplement til firmaets varierende markedsstrategi. Vi forventer at kunne bibringe med mere information om disse initiativer inden for de kommende måneder...."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories