Neteller fast besluttet på at blive på det amerikanske marked

Neteller fast besluttet på at blive på det amerikanske marked 0001

Vedtagelsen af "The Unlawful Internet Gambling Act" formåede at sende chokbølger gennem hele online poker industrien. Kommentarerne varierede fra "alt håb er ude" til "det skal nok gå", da industrien analyserede lovforslaget i detaljer i håbet om at finde frem til dets egentlig betydning for pokerverden.

Som tiden gik, blev det åbenlyst, at lovens egentlige kerne var at forbygge de amerikanske banker for at gennemføre hasard-transaktioner. Denne kendsgerning efterladte det store spørgsmål: hvad vil Neteller nu stille op?

Neteller er et selskab, som leverer finansielle transaktioner mellem forbrugere og tredje part sælgere via Internettet. De fleste online spillere benytter sig af en Neteller konto, og langt størstedelen af alle transaktioner mellem spillere og online pokersites forgår mellem Neteller.

De fleste spillere har tidligere haft problemer med at overføre kapital via deres bank – også længe før lovforslaget blev introduceret for Kongressen. Af samme årsag er Neteller gået hen og blevet en naturlig del af fleste online spilleres liv.

Så hvis de amerikanske banker bliver tvunget til at stoppe hasard-transaktioner på grund af den nye lov, vil det samtidigt betyde, at firmaer såsom Neteller bliver spillernes eneste udvej, hvis de fortsat vil spille på nettet.

Det var derfor en stor lettelse for alle i branchen, da Neteller's vicepræsident for salg og marketing, Bruce Elliot, viderebragte denne meddelelse til en forsamling af ledere inden for online spil-branchen.

"Vi bliver på det amerikanske marked. Jeg tror ikke, at vi har noget problem."

En medarbejder fra PokerNews.com, som ligeledes var til stede på konferencen i Barcelona, har bekræftet nyheden. Det samme har en anden topleder inden for Neteller: "Vi er fast besluttet på at blive på det amerikanske marked."

De to sidste uger har været en ren gyser for de fleste, der er beskæftiget i online poker verden. Men de seneste dages nyheder har til gengæld hovedsageligt fokuseret på det positive, hvad angår branchens fortsatte overlevelse. Det er dog ikke ensbetydende med, at online poker definitivt har overstået de vanskelige tider, men Netellers trofasthed over for det amerikanske marked vil dog få mange spillere til foreløbigt at ånde lettet op.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories