Neteller satser på Skandinavien

Neteller satser på Skandinavien 0001

Neteller, en af de mest populære online betalingsservices med hovedsæde på den britiske ø Isle of Man, har netop introduceret to nye versioner af deres website, rettet mod henholdsvis Sverige og Danmark. Neteller er lige nu den største "e-wallet" virksomhed og anvendes af pokerspillere verden over. Ikke overraskende er Sverige og Danmark blandt de mest entusiastiske og succesfulde pokernationer lige nu, og derfor oplagte steder for Neteller at etablere sig yderligere.

Introduktionen repræsenterer den 5. og 6. af de nye "lokale" versioner af Neteller i Europa i 2006. De andre lande er Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien, der alle har mange aktive pokerspillere. Neteller udtaler at de forventer at udbyde flere lokale services i de kommende måneder.

Neteller er lige nu centrum i debatten omkring de mere specifikke regler i den nyligt vedtagne lov i USA, "Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006", der forbyder transaktioner fra amerikanske banker til online spildestinationer. Lovgivningen vil ikke være fuldt ud gældende før det i løbet af de næste 9 måneder fastslås, præcis hvordan banker og lignende institutioner i USA skal overvåge kundernes transaktioner.

Det store spørgsmål for online kunderne, inklusiv amerikanerne, er om Neteller, der jo ikke er en amerikansk virksomhed, også bliver ramt af de nye regler.

Neteller udtaler:

"Som udtalt d. 2. oktober 2006, vil virksomheden i samarbejde med dets rådgivere fortsætte med at følge udviklingen af den nye lov og de resulterede regler heraf. Når reglerne fastlægges endeligt om 270 dage, forventer virksomheden et større overblik af hvordan de enkelte firmaer skal forholde sig til loven. I mellemtiden vil virksomheden forsøge at minimere eventuelle uheldige sammenstød, og samtidig fortsætte med at servicere deres kunder."

Neteller udvider og opgraderer flere af deres faciliteter for at hjælpe deres kunder (heriblandt pokerstederne og alle andre der betaler og modtager penge gennem Neteller).

Netellers direktør udtaler:

"Disse udvidelser, inklusiv den nye danske og svenske version, samt en forbedret platform for "grossisterne", er tiltag der understreger vores loyalitet overfor vores kunder. Udvidelsen repræsenterer yderligere at vi fortsætter vores globalisering som en del af vores overordnede strategi."

Netellers aktionærer har siden den amerikanske lovgivning lidt store tab, men fik dog lidt oprejsning på baggrund af nyheden, idet aktien steg ca. 10%.

Redaktionel note: Benyt Neteller til at sætte penge ind på Mansion Poker allerede i dag

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories