WSOP 2018

PartyPoker går med på Mac-holdet

PartyPoker går med på Mac-holdet 0001

Alle tror (eller Bill Gates vil gerne have alle til at tro) at computerverdenen er styret af et Windows operativ system. Inden for online-poker verdenen er dette da også næsten sandt, da kun få poker-rum giver et alternativ til dem som benytter en Apple computer (et Macintosh operativ system) og som ikke gider at downloade et poker-rum til deres egen computer (et browser baseret poker-rum) eller har et Linux baseret system. Nu har PartyPoker så endelig reageret med et tilbud til den "anden part" af online-verdenen, efter at have været lydhøre over for dem som søger andre alternativer.

PartyPoker har annonceret, at de nu kan tilbyde et Mac konvertibelt download på deres side, samtidig med at de nu understøtter en browser baseret løsning. Betaversionen testes på nuværende tidspunkt stadig, med håbet om at endnu flere spillere får mulighed for at tage del i poker-begivenhederne på PartyPoker. Men der er nogle ulemper. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at spille i de multi-table turneringer og sit and go turneringer som PartyPoker tilbyder, men cash-games er muligt. PartyPoker skriver dog på deres hjemmeside, at turneringsmulighederne snart vil være på plads. I tillæg hertil er de features som spillere elsker ved poker-siderne endnu ikke mulige, såsom at tage note af andre spillere, læse historier om andre spillere og andre tiltalende funktioner. Der rapporteres også om at Java baserede browsere kører utrolig langsomt (fremgangsmåden som Linux brugere benytter), men disse problemer skulle være løst.

For at kunne køre den fulde version af PartyPoker skal du blot downloade softwaren, og det er ligegyldigt om du har Windows, Mac eller Linux. For at kunne køre en browser baseret version, så skal du have Windows IE 5 eller bedre, Mozilla Firefox 1.0 eller bedre, eller Safari 1.3 eller bedre. De tilgængelige Java versioner er Microsoft JVM, Sun JDK 1.4 eller 1.5, IBM JDK eller MRJ 2.2.5. Selvom disse er tilgængelige, så kan der opstå nogle fejl, da alle er betaversioner. PartyPoker opfordrer spillerne til at kommentere softwarens ydeevne samt til at teste programmet.

Med det nye tilbud forsøger PartyPoker (som allerede er en af de førende indenfor poker-industrien) at tiltrække endnu flere spillere til den evigt voksende poker-verden. Hvis du har et system, som tidligere er blevet afvist af online-pokerverdenen, så vil et besøg hos PartyPoker måske være et forsøg værd.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories