PokerNews lanceres i Finland

PokerNews lanceres i Finland 0001

PokerNews er stolte af at kunne præsentere information i global udstrækning. I dag har vores netværk endnu engang forstærket vores tilstedeværelse i Skandinavien, med lanceringen af PokerNews Finland, http://fi.pokernews.com.

I Skandinavien er poker en af de mest populære "fritidsinteresser" for voksne. Ved dette års World Series Of Poker, invaderede skandinaver Las Vegas i stor stil. Og mange af nordeuropæerne fik tilmed flotte præmier med hjem.

Vi er henrykte over nu at kunne indlemme Finland i vores skandinaviske familie, der p.t. udgøres af Danmark, Sverige og Norge. Manden i front for den finske side er Atte, en pokerfanatiker fra Helsinki.

Atte udtalte med stor entusiasme: "Jeg er meget glad for lanceringen af Poker News Finland. I Finland har poker været stort i et godt stykke tid, - både offline og online".

"Den finske side vil forsyne alle finsktalende spillere med nyheder, såvel nationale som internationale. Jeg mener at skandinaviske pokerspillere, specielt finner, er blandt de mest talentfulde i verden."

Poker News Finland bliver en del af vores omfattende netværk af poker hjemmesider, specifikke for hvert land. Udover de engelsksprogede sider, Global Site, UK Poker News og Australien præsenterer vi også følgende: Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Sverige, Polen, Norge, Grækenland, Portugal, Kina, Japan og selvfølgelige Danmark.

Du kan besøge PokerNews Finland, eller andre af siderne, ved at klikke på drop down menuen på forsiden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories