Tony G vandt Betfair Asian Poker Tour

Tony G vandt Betfair Asian Poker Tour 0001

Det blev den kontroversielle, australske Tony G, der løb af med førstepræmien på $451.700 ved Betfair Asian Poker Tour i Singapore i dag. Danske Henrik Dahlgaard var eneste danske islæt ved finalebordet i hovedturneringen, og med en 8. plads og en præmiesum på $43.700 kan pokeramatøren, der kvalificerede sig online, være godt tilfreds. Blandt de sidste tre spillere ved finalebordet var vinderen af dette års Aussie Millions, Lee Nelson fra New Zealand, samt den lokale Joshua Ang, som sluttede ud på en flot andenplads.

Betfair Asian Poker Tour er overstået og både spillere og arrangører kan kigge tilbage på en generelt vellykket turnering, der dog var præget af nogen vanskeligheder i opstartsfasen, som vi beskrev i en tidligere artikel. Omkring 400 spillere deltog i turneringen, som fik en flot og spændende afslutning: Den sidste hånd var en all-in efter floppet, hvor Joshua Angs es og knægt viste sig ikke at være nok mod Tony Gs 10 og 6er, der havde ramt en 10er på floppet. Som en flot gestus meddelte Tony G kort efter, at halvdelen af præmiesummen skal gå til et godt formål efter arrangørerne fra Betfairs eget valg.

"Hans tilbud om en 50 procents donation til velgørenhed er utroligt generøst", udtalte Ben Fried fra Betfair, hvortil Tony Gs kommentar lød: "Jeg vil gerne have at folk finder ud af, at poker er en sport. Dette er ikke et stort beløb i forhold til, hvad folk som Bill Gates kan give til velgørenhed, men det er en gestus, der skal vise, at det ikke kun handler om penge..."

Redaktionel note: Spil mod Tony G himself på Tony G Poker og se om du kan slå den nykårede mester..

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories