Få $50 i bonus hos Titan Poker og bliv en af jackpotvinderne

Få $50 i bonus hos Titan Poker og bliv en af jackpotvinderne 0001

På DK Poker News har vi de bedste tilbud og her kommer et til! Titan Poker er et pokerrum i topklasse, der allerede tilbyder en sværm af værdifulde freerolls – herunder eksklusive Poker News Freerolls. Men lige nu er det store trækplaster, at DK Poker News giver dig en bonus på $50, der indsættes på din nye konto, så snart du har åbnet den og indsat mindst $25. Mere er der ikke i det! Denne bonus bliver tilføjet din konto inden for 24-72 timer.

Som franskmanden Remy Elkoubi kan bekræfte denne uge efter at have vundet en jackpot på $100.000 ved at spille nogle få $50 Sit'n'Go-turneringer på Titan Poker, er det en meget givtig oplevelse.

Du skal blot sikre dine bonuskontanter ved at downloade Titan Poker, åbne en konto og anvende koden POKERNEWS, samt indsætte $25 på kontoen. Din bonus bliver tilføjet din konto inden for 24-72 timer. Der er ingen særlige krav til denne bonus.

Derefter kan du se nøjere på dette førsteklasse pokerrum på Titan og se nogle sprudlende kontant- og turneringsspil samt en række fantastiske freerolls. Der er navnlig en, du ikke må gå glip af, nemlig den, der giver vinderen gratis adgang, overnatning og en plads i den prestigefyldte Aussie Millions, der afvikles i Melbourne i januar 2007. Titan byder også på en kæmpeturnering med garanteret $100.000 i præmie hver måned!

Der er mere end det. Ring game-spillere kan samle en yderligere 100 % bonus, op til $500, der udbetales til dig i portioner á $5, mens du spiller poker. Du finder ingen bedre tilbud på nettet, men hvordan skulle det også slå fejl med vores gratis, uforpligtende $50 online-kontantbonus?

Spild ikke tiden! Tilmeld dig på Titan Poker i dag og brug koden POKERNEWS, indsæt mindst $25, så får du yderlige $50 i bonuskontanter af Titan!

Gratis bonus på $50, Aussie Millions freerolls og jackpots på $100.000! Det hele kan blive dit, efter du har downloaded Titan Poker med vores specielle POKERNEWS bonuskode!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories