Cecilia Nordenstam ny frontfigur for Svenska Spel

Cecilia Nordenstam ny frontfigur for Svenska Spel 0001

Efter en skandaløs afsløring af Svenska Spels tidligere frontfigur Ken Lennaárds medvirken i en sag om aftalt spil i en privat pokerturnering, har den svenske pendant til Danske Spil nu fundet hans afløser - den smukke, 27-årige pokerprofil Cecilia Nordenstam.

"Det er morsomt, udfordrende og smigrende", siger hun til Aftonbladet.

Den statsdrevne spillevirksomhed i Sverige, startede sin store pokersatsning tidligere på året og har på kort tid erobret en dominerende position på det svenske pokermarked. Nu skal Cecilia Nordenstam sikre Svenska Spel yderligere fremgang.

Blandt hendes nye arbejdsopgaver er blandt andet at spille turneringer, svare på spørgsmål og skrive artikler.

"Som pokerspiller ved jeg hvor værdsat Svenska Spels pokerklient er. At de er blevet størst i Sverige er et bevis på det. Jeg ved også at de stadig udvikler deres produkter og tjenester for at blive endnu bedre. Det er også behageligt at vide at overskuddet går til gode formål", fortsætter Nordenstam.

Redaktionel note: Hvis bare Danske Spil udbød poker... Det gør de ikke så prøv Ladbrokes Poker istedet for og slip for at betale skat af gevinsten!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories