Danske Spil vil udbyde bingo: Ingen poker i 2007

Danske Spil vil udbyde bingo: Ingen poker i 2007 0001

For mindre pengebeløb på 5, 10 og 20 kroner vil Danske Spil fra næste uge tilbyde danskerne at spille bingo på nettet. Bingo, der er et af de mest populære online spil for kvinder mellem 25 og 50 år, har været på tegnebrættet hos Danske Spil gennem længere tid, og blev således foretrukket fremfor en mere problematisk strategisk satsning på poker:

»Vi følger naturligvis udviklingen på markedet og har en ønskeliste. Poker er stort, men vi har valgt at bruge kræfterne på bingo. Jeg kan udelukke, at vi vil tilbyde poker i 2007«, siger Danske Spil-direktør H.C. Madsen.

Dermed kan der stadig lange udsigter for danske pokerentusiaster til en egentlig blåstempling af poker i Danmark - i hvert fald fra dansk side. Den 15. november falder der dom i Ladbrokes-sagen ved Østre Landsret, og hvis Ladbrokes får medhold i deres anklager mod Skatteministeriet og Danske Spils monopol, kan Danmark være et skridt nærmere på et mere frit marked for poker med mange legitime spiludbydere.

Imellemtiden forventer Danske Spil en årlig bingoomsætning på et trecifret millionbeløb.

Redaktionel note: Gider du ikke spille bingo, så download Everest Poker og få $50 i bonus

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories