EPT Scandinavian Open satellitter på Tony G Poker

EPT Scandinavian Open satellitter på Tony G Poker 0001

Tony G Poker tilbyder alle spillere en enestående chance for at komme med til den næste store pokerbegivenhed i Danmark gennem en række garanterede satellitter til EPT Scandinavian Open.

Traditionelt kendt som vikingernes hjemland, er nutidens Danmark hjemsted for en helt anden type kriger: Pokerspilleren.

På kort tid har Danmark taget pokeren til sig og har udviklet spillere med en frygtløs, aggressiv og kreativ spillestil, der har ført til mange turneringssejre i udlandet og udløst store præmiesummer, som er bragt med tilbage til hjemlandet. Nu vil resten af Europa have noget igen, og sender deres skarpeste pokerspillere til København mellem den 17. og 20. januar 2007, når European Poker Tour (EPT) gæster Danmark.

Med så meget ære på spil, kan du forvente at se nogen af kontinentets største pokernavne tilmelde sig €5000-begivenhed.

Og takket være Tony G Poker, kan du komme med ved bordene med en $9000 EPT Scandinavian Open pakke (der inkluderer adgang til hovedturneringen plus rejseudgifter) – for så lidt som $5,50.

Tony G Poker afholder en $225+$15 major satellite til EPT Scandinavian Open søndag d. 17. december kl. 21.30. For hver 40 spillere vil der være en $9000-pakke – og skulle det utænkelige ske, at under 40 tilmelder sig finalen, udlover Tony G Poker minimum een pakke.

Mens $225+$15 turneringen giver spillere en enestående mulighed for at kvalificere sig til EPT Scandinavian Open til en brøkdel af den reelle buy-in (på €5000), kan du også få endnu mere for dine penge gennem en række mini-satellitter, hvor vinderne får garanterede sæder ved $240 finaleturneringen.

Disse mini-satellitter afholdes ugentligt og udbydes i mange varianter: Spillere kan vælge mellem eksempelvis en $24+$2 MTT freezeout hver søndag kl. 21.30, med 3 sæder til finalesatelitten, en $10+$1 MTT rebuy tirsdage kl. 21.30 og søndage kl. 17.00 med 2 sæder til finalesatelitten, eller en $5+$0.50 rebuy MTT mandag kl. 21.30 og lørdage kl. 17.00 med 1 sæde til finalen.

Spillere, der spiller mindst 200 raked hands i de syv dag op til søndagens $24+$2 MTT freezeout kvalificerer sig til en start bank bonus.

Minisatelitterne kører fra mandag d. 13. november til søndag d. 16. december, hvor finalesatelitten afholdes.

Redaktionel note: Besøg Tony G Poker idag og kvalificer dig til finalesatelitten

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories