Et kig på Gus Hansens nye hjemmeside

Et kig på Gus Hansens nye hjemmeside 0001

Er nyheden om Gus Hansens nye hjemmeside gået din næse forbi – ja, så kommer den altså her: www.gushansenpoker.com. Gus' nye side blev lanceret mandag d. 16. oktober, og på den kan man blandt andet følge The Great Dane's blog, hvor han løbende holder os opdateret om sit liv og levned. Du kan også få Gus Hansens mening om den nye amerikanske lovgivning, hans vurdering af følgerne, og selvfølgelig en beskrivelse af hans baggrund. Herudover finder du en "Gus Hansen Tips" sektion, og sidst men ikke mindst løftes sløret for musikken på hans iPod.... Siden er tydeligvis iscenesat i samarbejde med online pokerrummet Full Tilt Poker, som blot er én af Gus Hansens mange arbejdsgivere.

Nedenstående er et kort uddrag af ting, du bare må vide om Gus:

  • Gus Hansens første poker protege bliver formentlig hans 1-årige niece.
  • Han er blevet bidt af golf.
  • Han er i gang med at skrive en ny bog.
  • Han har for nylig gået model for det danske tøjmærke Frank-Q.
  • Han er pokerkommentator på danske, såvel som amerikanske programmer.
  • Han spiller på Full Tilt Poker, - surprise.
  • Han er øjensynligt ikke gået fallit (som mange har antydet).
  • Han vil hellere end gerne udfordres i et spil Backgammon.

Man hæfter sig jo ved det væsentlige...

Bloggen opdateres jævnligt, og spøg til side, så giver den dig et realistisk, og sjældent, indblik i en berømtheds liv. Man får under alle omstændigheder det indtryk, at Gus ikke kommer sovende til noget, og at det muligvis er lykkedes ham at gamble sig til 28 timer i døgnet.

Redaktionel note: Vil du spille mod Gus, så besøg Full Tilt Poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories