Den nemme vej til EVEREST

Den nemme vej til EVEREST 0001

Her på PokerNews ynder vi at holde øje med de sidste nye trends indenfor online poker. Et varmt emne i de sidste måneder har således været populariteten af Everest Poker her i Europa.

Især spillere fra det europæiske fastland signer sig op hos Everest Poker via PokerNews i langt større målestok end noget andet site.

Dette kan ikke være tilfældigt. Under alle omstændigheder er det godt nyt at udbudet af borde er stigende, og at flere og flere europæer spiller poker. På Everest Poker finder man mange skandinaviske spillere der udøver deres sædvanlige aggressive spil på no limit bordene – så alt hvad du behøver at gøre er at undgå de gode af dem! Herudover er der de sydeuropæiske spillere som ofte kan lide at gamble, de franske spillere som har sans for spillet, de solide spillere fra Tyskland og de hollandske spillere som er kendetegnet ved Marcel Luske. Hertil kommer rigeligt med britiske og irske spillere som kæmper mod de bedste. Mest af alt så får du noget for pengene!

Vi loggede på for at se hvad der skete på sitet. I sektionen for multi-table turneringer (MTT) var der regelmæssige garanterede præmiepuljer, mindst én, men ofte flere i timen. Gang på gang betød det, at Everest selv måtte ligge penge i puljen. F.eks. var den næste i rækken en $10 MTT med en garanteret pulje på $2,000. Såfremt mindre end 200 spillere tilmeldte sig, ja så måtte Everest Poker spæde til. Med 15 minutter til start havde kun 66 spillere tilmeldt sig, og da registreringen lukkede var der stadig kun 154 deltagere. Spillerne havde således lagt $1,540 i puljen, hvorfor Everest Poker måtte indskyde de sidste $460 – en ren gave til spillerne!

Det følgende spil, en time senere, var en $5 MTT med en garanteret præmiepulje på $1,500. Her kunne man pga. det lille indskud forvente at se mange deltagere, og Everest havde således sat en pulje svarende til 300 buy-ins. Da kun 253 spillere tilmeldte sig måtte Everest endnu engang indskyde penge i puljen - denne gang $235!

Foruden cash turneringer er der satellites til de største live events i hele verdenen. Næste i rækken er kvalifikationsspil til den skandinaviske udgave på the European Poker Tour og the Five Diamond Classic på the World Poker Tour i Las Vegas.

At signe op på Everest Poker er nemt og ligetil, og der er ikke mindre end to bonuser som ligger og venter. Everest giver en $100 match bonus på første indskud mens vi på PokerNews sørger for, at du får $50 yderligere at spille for, når blot du bruger koden PNEWS 1 når du indsætter penge. Det kunne ikke være nemmere at spille på Everest Poker!

Hver gang du forlader bordene vil en del af din bonus øjeblikkeligt blive krediteret til at spille for næste gang du sætter dig ved et bord. I tillæg hertil vil du modtage "Summit Points", som du kan bruge til at tilmelde dig turneringer.

For tiden er der også en speciel "Summit Points" $7,500 freeroll, som venter på at blive spillet. For at deltage skal du være blandt de 300 bedste på "the Summit Point limit Leaderboard". Turneringen løber over november måned, så det er nu du skal tilmelde dig.

Foruden turneringer finder du Texas hold'em cash games, gratis borde for begyndere og en sektion af turneringer som betales via "Summit Points".

Everest Poker er styret af den velrespekterede Grand Virtual software platform. The Grand Virtual multi-spiller poker software byder på en intuitiv lobby med en bekvemmelig "find et bord" søgefunktion, realistiske 3D pokerborde, mulighed for at vælge din egen person, et eksklusiv "træningsrum", en skridt for skridt "pokerskole" og samtidig er siden tilgængelig på en lang række forskellige sprog. Så hvor du end befinder dig i Europa kan du få opfyldt dine behov.

Everest Poker har aldrig tilladt amerikanske spillere, og sitet har derfor ikke lidt nogen tab af spillere pga. de seneste ændringer af lovgivningen i USA. Som altid når tiderne skifter, vil der være nogle der tilpasser sig bedre end andre. At dømme ud fra Everest's popularitet, som vi har oplevet den her på PokerNews, så er det virkelig et pokerrum der er værd at tilmelde sig!

Redaktionel note: Brug koden PNEWS1 når du downloader Everest Poker og du vil kvalificere dig til en bonus - op til $150 på dit indskud.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories