Online pokerspillere er illoyale

Online pokerspillere er illoyale 0001

En ny undersøgelse foretaget af pokerportalen Cardwolves.com viser en klar tendens til, at de spillere, der bruger lang tid på at spille online, typisk spreder deres spil på flere poker-rooms, mens spillere, der bruger færre timer foran PCen, typisk holder sig til 1-2 pokerrum.

Illoyaliteten blandt hardcore-spillere er måske ikke videre overraskende, da kravene til pokerudbyderen ganske naturligt bliver mere og mere specifikke efterhånden som erfaringen med spillet vokser. Da hvert pokerrum har forskellige styrker og svagheder, lærer spilleren med tiden at shoppe rundt mellem de mange poker-udbydere for at få opfyldt forskellige behov – og måske også for at finde den rigtige type modstandere.

Blandt undersøgelsens andre konklusioner er også, at de vigtigste faktorer, når en pokerspiller skal finde et nyt pokerrum, er gode bonusser, udbuddet af turneringer og sikkerheden, mens elementer som stjernespillere og luksusfeatures som personlige avatarer kun har meget lav indflydelse på beslutningsprocessen. Efterhånden som erfaringen med poker stiger, lægger spillerne mere og mere vægt på de tekniske features, såsom muligheden for let at spille på flere borde, spilstatistikker med mere. Søgemaskiner spiller en stor rolle i processen med at finde et pokerrum, men den foretrukne reference er uden sammenligning et tip fra en god ven eller bekendt.

Undersøgelsens resultater bygger på besvarelser fra 350 svenske online pokerspillere.

Redaktionel note: Tag imod et tip fra en ven: Titan Poker er et sejt pokerrum med en fantastisk bonus!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories