Spansk udgave af PokerNews i luften

Spansk udgave af PokerNews i luften 0001

Mindre end uge efter have velkommet vores estiske udgave, er PokerNews meget stolte af at kunne lancere den spanske udgave, https://es.pokernews.com !

Hvis du spiller på et af de dedikerede europæiske online poker rum, vil du snart få glæde af de mange spanske pokerspillere. Som mange af deres landsmænd og naboer i landene omkring Middelhavet, så kan spanierne spille en meget hurtig og forfriskende poker, med en sans af morskab og gambling! Hvilket bedre eksempel kan findes end Juan Carlos Mortensen, som formåede at nå finalebordet ikke mindre end 3 gange på dette års udgave af World Series of Poker!

Spanien er derfor et naturligt hjemsted for en dedikeret poker hjemmeside, som bringer sidste nyt, opdates om turneringer og eksklusive pokertilbud fra hele verdenen til det spanske folk - nu på deres eget sprog.

Direktøren for PokerNews, Damon Rasheed, udtalte:

"Jeg er utrolig glad for at kunne byde velkommen til den spanske udgave af PokerNews som en del af vores omfattende netværk af europæiske pokerhjemmesider. Jeg ved, efter at have spillet i nogle af de europæiske online poker rum, at spanierne elsker at spille poker. Det er derfor naturligt at tro, at de vil påskønne at have en lokal dedikeret ressource, på deres eget sprog, til poker. Spansk PokerNews vil også tilbyde muligheden for, at spanske spillere kan vinde en plads til de store live turneringer, som f.eks. Aussie Millions, gennem eksklusive PokerNews freerolls og lignende tilbud."

Spansk PokerNews tilslutter sig vores omfattende netværk af multi-sprogede pokerhjemmesider. Så sammen med de engelsk talende udgaver fra USA, England og Australien tilbydes nu et bredt udvalg af europæiske udgaver fra Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Rusland, Sverige, Polen, Norge, Finland, Danmark, Grækenland, Portugal, Estland og nu Spanien. Der er også asiatiske udgaver fra Kina og Japan.

Alle disse udgaver kan du få adgang til via drop-down menuen i øverste højre hjørne her på siden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories