Purple Lounge indtager Sverige

Purple Lounge indtager Sverige 0001

Erindringerne om den norske Purple Lounge FHM Tour ligger ikke langt tilbage for mange af de involverede. Arrangørerne bag Touren hviler dog ikke på laurbærrene, og har på det seneste haft travlt med at planlægge ny festivitet i Skandinavien!

Denne gang er det Sverige der står for skud. Den svenske Tour organiseres i samarbejde med "Moore", det hurtigst voksende mandeblad i Sverige.

"The Purple Lounge Poker Swedish Tour" besøger i løbet af sommeren 2007 bl.a. følgende byer:

Stockholm

Göteborg

Malmø

Visby

Halmstad

Norrköping

Ovenstående er kun et uddrag af det fulde program, som snart offentliggøres.

Såfremt du ikke var til stede ved den norske Tour, skal du blot vide at Sveriges mest glamourøse kvindelige modeller vil få undervisning i at deale poker, og at de samtidig vil medvirke i adskillige planlagte shows på natklubber rundt omkring i landet!

Sidste gang afholdt Purple Lounge Poker online freerolls som ikke var svære at kvalificerer sig fra. Top 40 fra hver freeroll vandt en plads i turneringen. Vi ser frem til snarest at kunne bringe jer flere detaljer om den svenske Tour.

Formanden for Purple Lounge Poker, Chris Gorman, udtalte;

"Nøjagtig som os, har Moore magasinet opnået stor succes på meget kort tid – vi har begge erfaring med at tilbyde vores spillere og læsere nøjagtig hvad de vil ha', når de vil ha' det, og jeg forventer at Tour'en bliver en stor succes".

Redaktionel note: Download Purple Lounge Poker for at komme med på den glamourøse svenske Poker Tour, og grib chancen for en $1000 bonus.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories