'Slaget om Norden 3' på Paradise Poker

'Slaget om Norden 3' på Paradise Poker 0001

ParadisePoker.com præsenterer nu "Slaget om Norden 3" og begyndelsen til det, de kalder "den nye kolde krig". Ingrid Nyman fra Sverige vandt det første slag, mens Lars Johansen fra Norge vandt det andet. Begge vil garanteret vende tilbage til dette års udgave for at kæmpe om titlen i tredje runde - Lars er allerede sikret en plads ved finalebordet som regerende mester.

Kan DU blive den næste pokermillionær fra Paradise Poker og tage æren hjem til dit land, skriver Paradise Poker i sin reklame.

FLERE PENGE, FLERE SPILLERE OG EN HÅRDERE KAMP!

Som den største freerollserie i Norden, vil Paradise Pokers "Slaget Om Norden 3" med sikkerhed tiltrække mange spillere, men det er altså KUN nordiske borgere, som kan vinde rejsen og adgangen til finaleturneringen. I år har Paradise annonceret, at der vil være flere penge i puljen end de forrige år. I alt er der præmier for 1.500.000 kroner at kæmpe om. 34 spillere vil rejse til Bahamas og spille finaleturneringen i "Slaget Om Norden 3". 32 af disse spillere bliver nødt til at spille sig i finalen, mens 1 heldig spiller bliver fundet ved lodtrækning. Slutteligt går regerende mester, Lars Johansen altså også direkte til finalebordet.

Oveni rejsen og finaleturneringen på Bahamas, er der 1 uge - 6 nætter - på det luksuriøse Hotel Atlantis Resort på Paradise Island med i præmiepakken.

Kvalifikation

For at komme med hele vejen til Bahamas skal du blot åbne en konto på Paradise Poker og tilmelde dig een af de to daglige freerolls kl. 20 og 23. Her skal du blot blive blandt de 50 bedste for at gå videre til ugefinalen, som spilles hver søndag. Vinderen af disse ugefinaler får en Paradise Poker pakke som indeholder et sæde i finaleturneringen og $3.500 til at dække fly og rejseomkostninger.

Præmiestrukturen for finalen ser sådan ud:

•1. – 1 Million Kroner

•2. – 250,000 Kroner

•3. – 100,000 Kroner

•4. – 50,000 Kroner

•5. – 25,000 Kroner

•6. – 10,000 Kroner

•7. – 7,500 Kroner

•8. – 5,000 Kroner

•9. – 5,000 Kroner

•10. – 5,000 Kroner

Så nu er det bare med at gøre dig klar til daglige freerolls hos Paradise Poker, indtil du har sikret dig en plads i solen på Bahamas til maj 2007. Husk at checke din email i ugerne fremover, da Paradise løbende vil udtrække tilfældige vindere. Held og lykke herfra! Nu må det være Danmarks tur til at vinde!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories