UIGEA sender Poker Stars i førertrøjen

UIGEA sender Poker Stars i førertrøjen 0001

Den nylige beslutning om, at Poker Stars fortsat vil acceptere amerikanske spillere har haft en direkte indflydelse på rangeringen af online spillesteder. Poker Stars er skubbet op på en førsteplads i online pokerverdenen, og er på nuværende tidspunkt overlegen på markedet. Mens kortvarige udsving medfører en vis usikkerhed i tallene, så ser det ud som om, at trafikken på Poker Stars er steget med 10-15 % på bare de sidste to uger.

Poker Stars har altid været kendt som førende indenfor turneringer, men er nu også kommet langt foran andre sites, hvad angår cash-games. For tiden, kan Poker Stars bryste sig med den største samlede trafik, med til tider op til dobbelt så mange spillere som noget andet site eller netværk. Party Poker og Full Tilt deles om andenpladsen, da de har den bedste trafik på forskellige tider af døgnet. Party Poker har primært spillere fra Europa, mens Full Tilt har spillere fra Nord Amerika.

Poker Stars hviler dog næppe på laurbærrene, specielt i en markedssituation som bedst kan beskrives som værende i en overgangsperiode. Udover en attraktivt "reload" bonus, som viser Poker Stars begejstring for dens eksisterende spillerkartotek, så har siden også annonceret generøse sign-up bonuser sammen med en håndfuld andre specielle tilbud. Dette har gjort, at mange af de spillere som af andre sites var gjort "forældreløse", nu er at finde hos Poker Stars. Poker Stars' indskuds relaterede bonuser bliver ikke tilbudt nær så tit som tilsvarende bonuser på andre sites, men de er blandt de nemmeste og mest værdifulde, hvad angår vilkårene for at opfylde antal hænder spillet, før bonusen frigives til spillerens konto.

Herudover indgår Poker Stars ofte aftaler med større sites om at lave usædvanlige gode tilbud, som f.eks. ved at have en kæmpe $15,000 PCA freeroll og en månedlig $2,500 freeroll, som man kan kvalificere sig til ved at signe op gennem PokerNews.com. Mens mange etablerede spillere allerede har en konto hos Poker Stars, så er markedsføringen designet til at erindre spillerne om, at Poker Stars stadig er på markedet, stadig servicerer de amerikanske spillere og stadig er ligeså pålidelig som nogensinde før.

Poker Stars har længe været førende indenfor turneringsudvalg og tilgængelighed, og dens hurtige kundeservice forbliver attraktiv hos spillerne. Disse to faktorer er en stor del af forklaringen på, at Poker Stars har sendt flere spillere end noget andet site til WSOP i de seneste år. Denne forklaring strækker sig til mere end kun de største navne, da spillere på alle niveauer, mht. færdigheder og kapital, har rigelig med muligheder på Poker Stars. Mens sitet tidligere kun tilbød hold'em og Omaha, så tilbydes nu seven-card stud, razz og H.O.R.S.E for både turneringsspillere og cash game spillere. Spillere har samtidig adgang til nyttige oplysninger, hånd for hånd historik og statistik af ens spil. Samtidig optjener spillerne FPP (Frequent Players Point) på regelmæssig basis, og disse point kan byttes til et bredt udvalg af varer, eller bruges til buy-ins i hvad der er blevet til tusindvis af turneringsmuligheder.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories