Kom med til Aussie Millions!

Kom med til Aussie Millions! 0001

Hvor tit får du muligheden for at rejse til Australien, bo ti nætter på en tophotel, og sidde ved samme bord som verdens førende pokerspillere i en af de største turneringer overhovedet, uden – i visse tilfælde – at skulle slippe fem flade øre for at være med i kvalifikationsturneringerne? Og så modtager du ydermere støtte under Aussie Millions fra PokerNews' professionelle spillere Tony G og Noah Boeken!

PokerNews tilbyder dig igen denne chance, som vi gjorde for den engelske postarbejder, Shaun Lang, men du skal skynde dig får at nå at være med i resten af vores eksklusive PokerNews Aussie Millions Freerolls og Qualifiers. Det er om at komme op af sofaen nu!

Da disse eksklusive turneringer kun tilbydes PokerNews' læsere, vil antallet af spillere ikke være nær så højt som i de åbne standardturneringerne, du finder alle andre steder. I PokerNews Aussie Millions Freerolls og Qualifiers har alle en realistisk chance for at komme med til Melbourne! Nu fortæller vi dig, hvordan du gør, og hvilke muligheder du har. Du kan deltage i begge to, blot du har tilmeldt dig på værts-pokerrummene via PokerNews.

Mansion Poker Aussie Millions Qualifier

Dette er ikke en freeroll, men den er sprængfyldt med ekstrastore pengepræmier fra Mansion Poker! For at være med i Team PokerNews ved Aussie Millions i januar, registrerer du dig ganske enkelt for $100 + $4 specialturneringen. I denne turnering lægger Mansion Poker præmier til den enorme sum $17.000 til over og under hver spillers egen buy-in. $12,000 vedrører den store præmie, der er en tur til Aussie Millions (inkl. $2.800 i lomme- og rejsepenge), mens $5.000 ganske enkelt sikrer, at alle andre vindere af kontantpræmier kan drage fordel af flere kontantpræmier. Aussie-pakken indeholder ikke mindre end et 10-nætters ophold på det luksuriøse hotel Crown Promenade i Melbourne samt den store poker buy-in.

Når du har tilmeldt dig på Mansion Poker via PokerNews DK (eller, hvis du allerede har gjort det), sætter du kursen mod Tournament Lobby, kigger efter "PokerNews Aussie Millions" og benytter adgangskoden "millions4me"!

Denne Mansion Poker Aussie Millions-turnering finder sted 23. december kl. 00.30 GMT+1 (18.30 EST) og kræver, at du indsætter mindst $25, når du åbner din Mansion-konto her.

Titan Poker Aussie Millions Freeroll

Deltagelse i denne turnering på Titan Poker er GRATIS, og vinderen får $12.000-pakken med 10 nætter til Aussie Millions! Du skal blot klikke på Titan Poker linket her (hvis du ikke allerede har tilmeldt dig via PokerNews) og optjene 2.000 Player Points. Du skal kun indsætte $20, men hvis du runder op til $25, giver Titan dig en ekstragave på $50 kontant, der sættes ind på din konto, for at gøre det nemmere for dig.

Du optjener også bonus efterhånden som du spiller. Hvis du sætter $500 ind allerede i starten, får du en tilsvarende bonus på $500, mens du spiller for dine Player Points. Titan Poker kører også en særlig $2.000 Garanteret Månedlig Freeroll hver måned!

Denne Titan Poker Aussie Millions freeroll-turnering finder sted 30. december kl. 21.00 GMT+1 (15.00 EST) og der skal indsættes minimum $20 og 2.000 Player Points for at deltage.

Kvalificér dig nu, så kan du komme til at dele sidde ved et af topbordene sammen med Tony G, Noah Boeken og Shaun Lang i Melbourne!

Gør krav på gratis kontanter, store 100% bonuser og værdispækkede turneringer, men først når du klikker her: download Titan Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories