European Poker Tour i Monte Carlo? Vind et sæde via Pokernews

European Poker Tour i Monte Carlo? Vind et sæde via Pokernews 0001

Julen står for døren, anden fedes op… og PokerNews DK har en lækker gave til dig. Hvad siger du til en gratis tur til Monte Carlo og en plads i European Poker Tour Grand Final? Dejligt, så læs videre...

Vores partner, Titan Poker, har allerede travlt med at uddele $50 til alle, der åbner en ny konto hos dem med koden POKERNEWS, men nu er de åbne for business og accepterer spillere i en spritny, freeroll-turnering kun for PokerNews' læsere, hvor vinderen kvalificerer sig til den meget eftertragtede præmie: En plads i EPT Grand Final i Monaco.

Dette fantastiske sted ligger i hjertet af Europa, omgive af bjerge og hav. Monaco byder på smukke haver og er kulisse for mange sports- og kulturbegivenheder. Det er også de riges legeplads, som yachterne og de skinnende biler er et bevis på. Det er det ideelle sted til at tiltrække nogle af verdens bedste og mest succesrige pokerspillere, og du kan komme til at sidde med ved deres bord!

Den præmie, vi tilbyder dig, freeroll-spilleren, er en pakke til den klækkelige sum af $15.000. Beløbet dækker deltagergebyr på €10.000 og alle rejse- og logiomkostninger i det tidsrum, hvor EPT Main Event finder sted. KUN spillere, der downloader Titan Poker via vores links (herunder dem, der allerede har gjort det), får tilladelse til at deltage i denne freeroll. Når du har gjort det, registreret dig og indsat mindst $20 (men rund op til $25), så får du straks ekstra $50 i kontanter) Du skal kun optjene et enkelt player point på Titan Poker. Det bør kun tage nogle få minutter ved bordene! Det er nok til at få dig med i PokerNews EPT- freeroll. Alle kvalifikationskrav skal være opfyldt ved midnat EST dagen før freeroll'en skal spilles.

Registreringen til freeroll'en starter 1. januar 2007 kl. 06.00 EST, og selve turneringen afholdes 4. marts 2007, kl. 18.00 EST. Vinderen rejser til Monte Carlo for Grand Final, der løber fra 28. marts til 1. april 2007 på Monte Carlo Bay Hotel and Resort.

Selvom $20 er det minimumbeløb, der skal indsættes, kan nye spillere indsætte op til $500 og tjene et tilsvarende beløb i bonus. Dette er en matchbonus, så hvis du indsætter $250, kan du tjene $250 til, mens du spiller ved bordene på Titan Poker. Uanset, hvad du vælger at gøre, kan du være sikker på, at du kan spille med i EPT Monte Carlo Grand Final-freeroll og at du får en gave på $50 kontant, der allerede står på din konto (kræver, at du indsætter minimum $25)!

Titan Poker-anden er sprød og saftig. Guf du bare i dig!

Nu er det tid til handling. Registrer dig på Titan Poker, snup dine $50 og tag til Monte Carlo!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories