PokerNews lancerer ungarsk site

PokerNews lancerer ungarsk site 0001

I denne uge har PokerNews lanceret deres spritnye ungarsksprogede site, PokerNews Hungary. hu.pokernews.com skal forsyne alle ungarske borgere og ungarske læsere med de allerseneste nyheder og information om poker.

Her på PokerNews fortsætter vores globale ekspansion i højeste gear. I slutningen af oktober lancerede vi vores storslåede spansksprogede site for at servicere det hastigt voksende pokermarked i Spanien. I denne uge har vi udvidet vores dækning til Ungarn med lanceringen af hu.pokernews.com.

PokerNews Hungary administreres af pokerfanatikeren Csaba Tóth. Csaba er ungarer og har fingeren på pulsen inden for poker i sit hjemland.

Tóth udtalte: "Jeg glæder mig til at give de ungarske læsere af PokerNews sidste nyt fra vores land sammen med de seneste begivenheder fra pokerverdenen – og det hele på ungarsk."

"PokerNews' udvidelse til nu også at omfatte Ungarn er endnu et bevis på deres ambitioner om at levere en ægte global service omkring pokernyheder."

Trofast læsere har lagt mærke til, at vores menu "Other language/location" er vokset gennem hele 2006. Og vi stopper ikke der! Du kan roligt forvente, at der bliver sørget for flere sprog i 2007, når vi øger vores indsats med at dække pokernyheder på alle velkendte sprog.

På nuværende tidspunkt har PokerNews websites for borgerne i Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Rusland, Sverige, Polen, Norge, Finland, Danmark, Grækenland, Portugal, Estland, Spanien, Kina og Japan. De findes ved siden af vores generelle engelske versioner fra England, Storbritannien, Australien og USA.

Du kan spille mod hele verden, når du klikker på download Everest Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories