Aussie Millions: Poker Down Under

Aussie Millions: Poker Down Under 0001

Mange i pokerverdenen er klar til endnu et fremragende pokerår i 2007, som starter allerede i januar med Aussie Millions.

Spillerne mødes i det smukke Melbourne i Australien lige i begyndelsen af det nye år, og når man kigger nærmere på turneringen - bliver det nemt den største Aussie Millions nogensinde.

Med mange online pokerrum, som Full Tilt, Poker Stars, Mansion (vi har endda vores egen PokerNews-satellit, som kun er for vores læsere den kommende fredag på Mansion) og mange andre, der afholder supersatellitter til Aussie Millions Main Event, kommer antallet af spillere i år nemt op over det, vi så sidste år. Faktisk gætter man på, at omkring 700 spillere deltager i turneringen. Det kan nemt illustreres, hvor meget turneringen er vokset, da Aussie Millions Main Event havde 418 spillere med sidste år.

Titelsponsoren, Full Tilt, sender en række professionelle navne til Australien, og mange andre professionelle har bekræftet {i skrivende stund – kan ændres senere} deres deltagelse, bl. a. Daniel Negreanu, de seneste tre verdensmestre, Jamie Gold, Greg Raymer og Joe Hachem, Scott Fischman, forsvarende mester, Patrik Antonius, Kenna James og mange flere.

Aussie Millions er meget mere end blot nogle få forberedende No Limit Hold Em-turneringer, der fører op til $10.500- (australske dollar) turneringen. På Crown i Melbourne, hvor turneringen bliver afviklet, gør alt for at gøre begivenheden så varieret og spændende som mulig. Ud over Main Event inkluderer Aussie Millions også et $5.000 buy-in heads-up-mestersakb og en $100.000 buy-in-turnering, der starter den 21. januar. Supersatellitter afvikles cirka en gang dagligt, som mange i feltet vinder deres plads i Main Event under de indledende turneringer. Du kan se turneringsplanen ved at klikke her.

$10.500 buy-in No Limit Hold Em-turneringen er hovedattraktionen, og spillerne kommer fra hele verden for at hente denne prestigefyldte titel. New Zealands Lee Nelson slog 417 spillere sidste år ved et finalebord med deltagere som Kenna James, bracelet-vinderen 2006, Mark Vos, og Shannon Shorr. Præmiepuljen på $3.2 mio. i sidste års turneringer bliver langt større, og vi kommer til at opleve den første toppræmie på $1 mio. i denne turnerings historie.

FSN sender nogle af deres topspillere af sted. Turneringen og øvrige begivenheder bliver optaget og udsendt på FSB i USA og andre stationer over hele verden.

PokerNews er naturligvis også med fra Crown i Australien.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories