Bodog dropper Jamie Gold

Bodog dropper Jamie Gold 0001

Team Bodog Poker har droppet Jamie Gold, vinderen fra WSOP 2006. Da Bodog ændrer fokus fra det amerikanske marked til Europa og Asien, er Bodog åbenbart ikke længere interesseret i Gold.

Bodog-teamet, som bestod af Jamie Gold, David Williams, Josh Arieh og Evelyn Ng, eksisterer ikke længere. Eller, i det mindste for en af dem. Jamie Gold har mistet pladsen i Team Bodog Poker.

I en pressemeddelelse fra Bodog Poker udtaler en talsmand: "I lyset af vores afgørelse om at afslutte al markedsføring i USA og i stedet fokusere indsatsen på at bygge vores mærke op i Europa og Asien, har Bodog valgt at afslutte sin aftale med Jamie Gold. Bodog har været glade for samarbejdet med Gold, og ønsker ham held og lykke fremover."

Hvad der lå til grund for at tage Gold ud og lade Williams, Arieh og Ng fortsætte, er et stort spørgsmål for pokerfans, da man kan argumentere for, at Gold har det største image af alle disse spiller på det marked, hvor Bodog ønsker at komme ind.

Det betyder, at Gold er den eneste WSOP-vinder fra de seneste fem år, som ikke har en aftale med et pokerrum på nettet. De berømte tre: Hachem, Raymer og Moneymaker, har alle aftaler med Pokerstars, og tilmed Robert Varkonyi har en aftale.

Golds samarbejde med Bodog Poker går tilbage til før WSOP 2006. I bytte mod billetter til hovedturneringen aftalte Gold , at han ville få fat i nogle berømtheder for at hjælpe til med at markedsføre Bodog Poker ved at få dem til at bære deres logo.

Jamie Gold står stadig over for et retsligt opgør om at beholde halvdelen af præmiepengene fra førstepladsen i WSOP's hovedturnering. Crispin Leyser påstår, at Gold lovede at forære 50 % væk af de penge han vandt, men han har endnu ikke set en øre. Sagen er på vej gennem retssystemet.

At vinde WSOP kan være en drøm for mange pokerspillere, men for Gold ser det ud til at blive et mareridt.

Dagens tips: Smut ind på Bodog Poker og få 10 % UBEGRÆNSET bonus!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories