Everest Poker inviterer til poker, fodbold og $25.000 i Barcelona med Nordic Summit!

Everest Poker inviterer til poker, fodbold og $25.000 i Barcelona med Nordic Summit! 0001

De skandinaviske pokerspillere anses af mange for at være blandt de bedste i verden, og det er noget Everest Poker forstår at udnytte. Dette pokerrum har derfor besluttet at afvikle en turnering, som henvender sig til skandinaviske spillere, hvor de kan kæmpe mod hinanden og vinde fantastiske præmier. Konkurrencen går under navnet Nordic Summit.

Med deres seneste konkurrence har Everest Poker endnu engang bevist, at man er et af de mest fantasifulde pokerrum online. I denne konkurrence får spillere fra Danmark, Norge og Sverige chancen for at spille en holdturnering og en individuel turnering. Everest Poker sender ikke mindre end 10 spillere fra hvert land til Barcelona den 24.-25. februar.

Spillere, som er interesseret i denne turnering, kan allerede i dag vælge at deltage i Everest Poker daglige $3 Nordic Summit Rebuy satellit eller deres daglige $5 Nordic Summit freezeout satellit, der begge afvikles to gange dagligt. Gennem disse turneringer får de, der kvalificerer sig, adgang til en $22 Barcelona Nordic Summit-finale, der afvikles hver tirsdag i januar 2007. Du har også mulighed for at købe dig direkte ind i disse turneringsfinaler, hvis du ønsker det.

De fem vindere fra hver finaleturnering får en pakke til finalen i Barcelona sammen med de 8 bedste deltagere fra hvert land. Hver vinder bliver en af de otte repræsentanter fra deres land, som rejser til Barcelona. Ud over disse otte spillere, vil der være yderligere to spillere, der får en plads via et specielt tilbud.

Hver spiller, der deltager i en af de fem finaler, får point i forhold til hvor godt de placerer sig i turneringen. De 50 bedste spillere i hver finale får point, som følger:

1 : Kvalificerer sig direkte til Barcelona.

2 : 25 point

3 : 22 point

4 : 19 point

5 : 17 point

6 : 15 point

7 : 13 point

8 : 11 point

9 : 9 point

10 : 7 point

11-20: 5 point

21-30: 3 point

31-40: 2 point

41-50: 1 point

Ved afslutningen af den sidste Nordic Summit-finale 30. januar optæller Everest Poker alle spillernes point. De otte bedste fra hvert land vinder en rejse til festen i Barcelona! Hver af de 30 finalister modtager også $600 i lommepenge, så de kan nye det smukke Spanien til fulde.

På det tidspunkt begynder al det sjove! Når finalisterne er ankommet til Barcelona, får de en spændende weekend i poker og fodboldens tegn!

Turneringen i Barcelona kommer til at bestå af to faser:

Fase 1 (Holdturneringen)

10 borde med 3 pladser ved hvert bord med en repræsentant fra hvert land. Derefter spiller man 3 borde ad gangen. Hver spiller har mulighed for at tage 1 hold-time-out, hvis der er behov for at rådføre sig med sine holdkammerater. Landene får derefter point, afhængigt af hvordan deres spillere placerer sig ved hvert bord. Vinderen får 3 point, nummer 2 får 2 point og en tredjeplads giver 1 point. Det land, som får flest point, vinder holdpræmien på $5.000!

Fase 2 (Individuel turnering)

Vinderne fra hver holdturnering i fase 1 ramler sammen i en individuel turnering. Disse 10 spillere vil konkurrere om en samle præmiepulje på hele $20.000, der fordeles således:

1 - $6.000

2 - $4.000

3 - $2.500

4 - $1.800

5 - $1.600

6 - $1.300

7 - $1.000

8 - $800

9 - $600

10 - $400

Men tro nu ikke at denne weekend kun kommer til at handle om poker – det er bestemt ikke tilfældet. Alle spillere får en velkomstfrokost, drinks på en pub og billetter til en FC Barcelona fodboldkamp!

Så nu må alle danske læsere se at få gjort sig klar til denne turnering, og bevise at I bare kører med klatten, når det gælder poker!

Dagens PokerNews tips: Download Everest Poker og deltag i vores eksklusive PokerNews- bonus! Indsæt $50 og få $50 ekstra!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories