De franske myndigheder siger non til spil på nettet

De franske myndigheder siger non til spil på nettet 0001

Helt usædvanligt er de franske myndigheder fulgt i amerikanernes fodspor ved tilsyneladende at føre krig mod spil på internettet. Et af de mest kendte ansigter og et af de største pokerrum på nettet er allerede ramt af forbud mod annoncering.

Mange danskere, der jævnligt følger poker på tv, kender måske allerede Chris Moneymaker. Som et af Pokerstars' ansigter, et af nettets mest populære pokerrum, er Moneymaker en velkendt pokerpersonlighed og tidligere pokermester i World Series.

I Frankrig kender man i hvert fald udmærket både Moneymaker og Pokerstars! Le Salon des Ambassadeurs, en fransk klub, har forbudt alle billeder af Moneymaker og Pokerstars. Den tidligere verdensmester bliver ofte angrebet for sin spillestil og måden, han tog sejren hjem på ved WSOP for nogle år siden. Det er dog svært at forestille sig, at Moneymaker nogensinde har drømt om, at hans ansigt - sammen med sponsoren, Pokerstars - ville blive forbudt i reklamer.

Det ser ud til, at Frankrig rasler yderligere med sablerne i forbindelse med poker og andre spil på nettet. I september 2006 blev direktørerne for BWIN anholdt i Sydfrankrig i noget der mindede om en efterligning af den amerikanske "Unlawful Internet Gambling Enforcement Act."

Som UK PokerNews har informeret om for nylig, har EPT meddelt, at den populære del af turneringen i Deauville var aflyst. Turneringen blev lagt på hylden med kort varsel til stor skuffelse for mange pokerspillere. To utrolig succesrige EPT-turneringer i Deauville i 2005 og 2006 så de franske myndigheder gennem fingre med, men tidligere på måneden trak de stikket ud for turneringen i 2007.

Det hele ser dog ikke kun sort ud i Europa. EPT har meddelt, at der bliver afholdt to nye turneringer i Warsawa og Dortmund. Det er to lande, som man ikke tidligere har forbundet med poker. Italien skulle også slække på spillelovgivningen i løbet af 2007.

Dagens tips: Nyd din pokerfrihed i Storbritannien! Du skal bare downloade Titan Poker, så får du $50 gratis!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories