WSOP 2018

Garanterede turneringer på $100.000 hver dag på MANSION Poker!

Garanterede turneringer på $100.000 hver dag på MANSION Poker! 0001

MANSION Poker stræber altid efter at blive større og bedre end sine konkurrenterne og har øget indsatserne endnu engang! Næste skridt er "$100K A DAY" Guaranteed Poker Tournaments!

MANSION er selvfølgelig et verdensomspændende fænomen nu om dage og har åbent erklæret, at de retter skytset mod markederne i Fjernøsten. Det kan forklare, hvorfor de har planlagt disse turneringer med store gevinster hver dag (eller rettere hver nat) kl. 03.00 GMT! Men hvad betyder det for den seriøse spiller, der ved hvad der står på spil?

Så fra 3. januar 2007 (for dem, der står sent op i Europa 2. januar!), kan man deltage i disse kæmpestore garanterede turneringer, enten ved direkte at købe sig ind for $100, eller ved at kvalificere sig gennem daglige $10 rebuy eller $20 freezeout satellitter.

Tag ikke fejl! MANSION går ind i 2007 med en fast beslutning om at give spillerne de største oplevelser, præmiepuljer og mest action hver dag. Det er ikke så længe siden, at $100,000 garantier var det månedlige clou i mange førende pokerrum. Nu giver MANSION alle online-poker spillere den mulighed en gang dagligt!

MANSION's $250.000 Added Value Tournament Series er nu ved at lakke mod enden, mere præcist 2. januar, men der er ikke tid til at slappe af for dem, der gerne vil vinde store summer. Åbningsturneringen "$100K A Day" starter kl. 03.00 næste dag!

Alle nye spillere på MANSION bliver budt velkommen med åbne arme med en indskudsbonus på $1.000 (indsæt $1.000, så modtager $1.000 i bonus, mens du spiller) og gennem 2007 kommer PokerNews med turneringer udelukkende til læserne i samarbejde med MANSION, ligesom vi gjorde med $17.000-turneringen Added Team PokerNews Aussie Millions MTT den 22. december. Hold udkik!

Dagens PokerNews Tips: Slut dig til den voksende skare af dem, der gerne vil vinde penge. Download MANSION Poker , og spil med i en garanteret præmiepulje på $100.000 hver eneste dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories