Gus Hansen ved finalebordet i Aussie Millions

Gus Hansen ved finalebordet i Aussie Millions 0001

Gus Hansen har udsigt til at vinde førstepræmien på 6,75 milliner danske kroner, når finalebordet ved årets Aussie Millions skal spilles senere i dag. Med kun 7 spillere tilbage ligger danskeren nr. 2 - kun overgået af den hidtil ukendte Jimmy "Gobboboy" Fricke, der kvalificerede sig via online turneringer.

Der er lagt op til et klassisk opgør mellem storfavoritten, Gus, og opkomlingen, Fricke, der inden turneringen gjorde sig ekstremt upopulær blandt de erfarne spillere, ved selvsikkert at proklamere, at han ville vinde Aussie Millions. Nu ser det ud til at han med alle odds imod sig, ser ud til at kunne få ret. Vi følger finalebordet live fra kl. 1 PM lokal tid (Melbourne) på følgende link:

Aussie Millions Live Blog

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories