Daglige $100K turneringer på Mansion Poker

Daglige $100K turneringer på Mansion Poker 0001

Mansion Poker er startet 2007 i stor stil med deres nye, daglige $100K Guaranteed Tournaments. Nu er det imidlertid blevet endnu lettere for danskere at spille med i disse populære turneringer, da starttidspunktet netop er blevet ændret til kl. 19.00 hver dag!

$100K-turneringerne har vist sig at være meget givtige for spillerne på Mansion Poker: I løbet af mindre end 3 uger har Mansion givet mere en $794.000 væk i merværdi – oveni dette skal ligges buyin-beløbene fra de deltagende spillere…

Mansion har proklameret at de vil udvide $100K-turneringerne til at vare helt til slutningen af februar, så du har stadig masser af tid til at spille med – og med det nye starttidspunkt, der er meget danskervenligt, er det svært at finde grunde til ikke at gribe chancen. Der findes flere måder at deltage i turneringerne på: Først og fremmest kan du selvfølgelig købe dig ind i turneringerne med et $100 buyin, men du kan også kvalificere dig via daglige freezeouts til $20 eller rebuy-satellitter med $10 buyin.

Faste spillere hos Mansion ved allerede at dette pokerrrum tilbyder noget af det ypperligste indenfor online gambling lige nu. De har for eksempel Poker Dome Challenge-serien, hvor man kan kvalificere sig direkte til Speed Poker-turneringer i Poker Dome studiet i Las Vegas, der bliver transmitteret live på Fox Sports i USA. Præmiesummen er på $1.000.000.

Hvad end dine pokerbehov er, byder Mansion poker på et varieret og attraktivt turneringsprogram – men lige nu er toppen altså de meget attraktive $100.000 Guaranteed turneringer som afholdes hver dag kl. 19.

Køb dig til en plads eller kvalificer dig billigt til dagens $100K turnering på Mansion Poker – du får også op til $1000 i bonus som ny spiller…

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories