888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Neteller stopper transaktioner fra USA

Neteller stopper transaktioner fra USA 0001

Under påberåbelse af ændringer i USA's lovgivning og de seneste begivenheder, har Neteller meddelt, at de omgående indstiller overførsler af penge til eller fra alle online-spillesites for deres amerikanske kunder. Nuværende amerikanske kunder behøver ikke lukke deres konti, og har stadig adgang til at overføre penge til eller fra øvrige e-handelssites, undtagen sites med online-spil. Neteller har midlertidigt lukket for, at amerikanere kan åbne nye konti. Neteller har dog garanteret kunderne i øvrige lande, at de stadig har adgang til alle deres normale produkter og ydelser.

Netellers meddelelse kommer kun to dage efter, at USA's justitsministerium har rejst sigtelser for hvidvaskning af penge mod to af Netellers tidligere direktører og grundlæggere.

Selvom der ikke har været anklager mod Neteller, er der gisninger om, at meddelelsen i dag enten var et forsonende træk for at forhindre anklager, eller første del af en aftale med justitsministeriet.

Selvom den pludselige meddelelse kom som noget af en overraskelse for online-spillerne, var det måske kun et spørgsmål om tid, før Neteller ville lukke for amerikanernes overførsler fra online-spil. Den 19. oktober 2006 meddelte Neteller, at de ville handle i overensstemmelse med den nyligt vedtagede UIGEA, når bestemmelser, der skulle være færdige 270 dage efter vedtagelsen af loven, var nemmere at forstå. Åbenbart har det seneste træk fra justitsministeriets side fremskyndet deres beslutning.

Der findes en række udbydere, der tilbyder de samme ydelser som Neteller. Spørgsmålet er, hvordan disse udbydere vil justere disse ydelser over for amerikanerne, set i lyset af Netellers meddelelse, UIGEA og justitsministeriets seneste tiltag.

Danskere kan stadig sætte penge ind med Neteller - blandt andet på Everest Poker

Hvad mener du?