Playtech går ind på det kinesiske marked

Playtech går ind på det kinesiske marked 0001

Playtech Limited, som har base på Cypern, udvikler spillesoftware og er noteret på Londons børs, har meddelt, at de har indgået en stor 5-årig aftale for at udvide deres spilleaktiviteter til Kina.

Playtech har underskrevet en softwarelicensaftale med Kinas førende spilleselskab, Sino Strategic International (SSI), der er noteret på Australiens ASX-børs. Det er et alsidigt investeringsholdingselskab med primære aktiviteter på det store og hurtigt voksende kinesiske marked inden for spil-, internet- og mobilmedier.

Et datterselskab af SSI, Shanghai Kelo, styrer de største detailspillenetværk i Kina, og distribuerer lovligt keno, lotto og Video Lottery Terminal- (VLT) spil. Shanghai Kelo har i øjeblikket mere end 460 POS-spilleforretninger i Shanghai med licens fra Shanghai Welfare Lottery Centre. I oktober 2006 blev licensaftalen udvidet, hvilket gav Shanghai Kelo en 5-årig tilladelse til 600 forretninger, der kunne sælge keno og andre spil til sociale formål.

Set fra et pokermæssigt synspunkt har Playtech haft et gennembrud. Playtech og SSI bliver den første store distributør og markedsfører af Texas Hold'em Poker på det kinesiske marked. Efter lanceringen af pokerproduktet i løbet af de kommende måneder, forventer SSI i første halvdel af 2007 at lancere et udvalg af kinesiske Playtech-styrede "peer-to-peer"- (P2P) turneringsspil, efter en test-, godkendelses- og implementeringsperiode.

I første omgang bliver der tilbudt et udvalg af P2P-pokerspil, som efterfølges af mere hyppigt spillede spil i Kina, som f.eks. Do Di Zhu, Cho Da Di og To La Ji.

Avigur Zmora, adm. direktør for Playtech, siger:

"Det er en stor udvikling for både Playtech og SSI, der for første gang fører oplevelsen med Play for Real P2P-turneringen til Kina i licenseret form. Det kinesiske marked er et kæmpestort og utrolig spændende marked, og Playtech er ekstremt godt etableret til at hjælpe operatører, som SSI, med at udrulle et nyt spilprodukt i en enkeltfaster i henhold til kinesiske regler.

"Denne licensaftale cementerer yderligere Playtechs tilstedeværelse i Asien og falder i tråd med virksomhedens strategi. Playtech retter i stigende grad øjnene mod Asien, og denne forretning er endnu en milepæl i en yderligere udvidelse af den geografiske spredning af forretningen og dens kundebase."

Richard Li, adm. direktør for Sino Strategic International i Australien, siger:

"Med Playtech har vi fundet en softwareleverandør, der har en klar forståelse for det asiatiske spillemarked, og som ved, hvor indviklet spil er i Kina. Det private spillenetvæk i Kina, der består af op til 5.000 terminaler, der skal implementeres af Playtech, resulterer i en betydelig udvidelse af SSI-spilleterminalnetværket. I løbet af de næste fem år har SSI også til hensigt yderligere at udvide dette netværk til andre områder af Kina."

Playtech har helt tydeligt fart på i dette "post-US"-spillemiljø, og har allerede accepteret at opsluge Tribeca-netværket, herunder Tain-netværket i Europa. Kina og Asien er den fagre ny verden, og UK Poker News forventer at se flere virksomhedsmæssige aktiviteter i den retning i de kommende måneder.

Vind eksklusiv rejse med privat jetfly til WSOP 2007 i One Sick Promo, når du klikker på download Sun Poker lige her

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories