PokerNews lancerer både tyrkisk og hebraisk site

PokerNews lancerer både tyrkisk og hebraisk site 0001

PokerNews fortsætter sin globale ekspansion i højeste gear! Denne gang er det ikke kun med et helt nyt tyrkisk site, men også et site, der udelukkende er på hebraisk. Tyrkiske og israelske læsere får nu mulighed for ikke kun at se alle de seneste nyheder fra hele verden, men også fra deres eget land.

PokerNews Turkey på tr.pokernews.com og PokerNews Israel giver henholdsvis tyrkisksprogede læsere og israelere seneste information og nyhedsdækning fra pokerverdenen. PokerNews kan i den anledning bryste sig af, at både det israelske og det tyrkiske site, os bekendt, er verdens først nyheds-pokersite, der er skrevet udelukkende på hebraisk og tyrkisk.

Begge chefer for de to nye sites er meget entusiastiske, ikke mindst da de mellem- og fjernøstlige markeder spås til at blive "den næste store ting" for pokerindustrien. Den meget succesrige Asian Poker Tour i Singapore, der blev vundet af vores gode ven, Tony G, var et bevis på, at poker er uhyre populært i denne verdensdel. PokerNews.com har sat et nyt fingeraftryk her, men målsætningen er naturligvis fortsat at levere dækning af poker af interesse for hvert enkelt land. Poker i Europa har jo haft et opsving i mange år, og PokerNews' dækning af europæisk poker er helt uforlignelig. Vores europæiske sites er utrolige populære, og holder en række nationer opdateret med seneste nyt.

Mon ikke også det israelske og hebraiske site skal komme godt efter det. Noget tyder på det, når vi ser på udtalelserne nedenfor.

Vi stiller først om til Israel, hvor PokerNews israelske sitechef siger: "Medarbejderne på Israel PokerNews håber at kunne øge opmærksomheden på poker i Israel, da spillet har oplevet en eksplosion inden for det seneste år. Vi glæder os meget til at forsyne PokerNews' israelske læsere med både lokale og globale nyheder på hebraisk.

Den tyrkiske sitechef for PokerNews udtrykker sig ligeledes entusiastisk, "Jeg glæder mig til at give de tyrkisksprogede og tyrkere over hele verden den allerbedste dækning af poker. Vores site-netværk på PokerNews.com forsyner os med fremragende global dækning af stor interesse for tyrkere, der hidtil ikke har kunnet læse pokernyheder på deres eget sprog."

For at se hele listen over lande/sprog på PokerNews.com skal du køre musen henover linket "Other language/location" i øverste højre hjørne på denne side.

Er vi færdige? Bestemt ikke! Verden er stor, og poker er et globalt fænomen. Klik ind op PokerNews i 2007, når vi ruller pokerløberen ud for flere nationer og sprog.

Har du hente din gratis 2007-gave på $50? Nej!? Så download Titan Poker nu og få fyldt bankbogen op.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories