Vind en Apple iPhone på Purple Lounge

Vind en Apple iPhone på Purple Lounge 0001

Purple Lounge er blandt de pokerrum, der har hurtigst vækst. Rummet er allerede godt kendt for sine luksustemaer og glamour-attraktion, men de kommer nu med flere tilbud til sine spillere, gamle som nye.

Som en fristende forret tilbyder Purple Lounge alle nye spillere $10 lige ind på pokerkontoen. Det eneste, du skal gøre, er at sætte et beløb ind på en ny pokerkonto inden 24 timer, efter du åbner den, og de $10 er dine. Enkle ting gjort enkelt!

Pokerspillere kan så gå i gang og tjene indskudsbonus ud over gratispengene. Hvis du har lyst til at grave dybt i lommerne og sætte $1000 ind, får du $1000 i bonus. Hvis du kun har $50, er det ikke noget problem. Det kan stadig betale sig at spille for $50 til i bonus.

Så snart du bliver stamgæst hos Purple Lounge, som anvender det verdenskendte MicroGaming-netværk med over 10.000 spillere på de travleste tidspunkter, så kan du få fordel af at være medlem af "verdens mest eksklusive medlemsklub", Quintessentially. Det er en klub som gør, at når du rejser rundt i verden kan få adgang til de bedste restauranter, motionscentre, koncerter, skuespil, opera, sportsarrangementer og natklubber. Bare sig, hvad du ønsker, og Quintessentiallys "Purple Ace Card"-medlemskab kan få det til at ske.

For at vise, at Purple Lounge er først på banen med det bedste, tilbyder de nu også muligheden for, at flere spillere kan få fat i det mest eftertragtede og vanskeligst tilgængelige produkt i år, Apple iPhone. Denne lille skønheden er en kombineret mobiltelefon og widescreen iPod med internet-adgang, alt smukt pakket ind i en lille og let håndholdt enhed. For at vinde den skal en registreret spiller hos Purple Lounge komme med i trækningen den 1. juni.

For at kvalificere sig til trækningen skal man spille 10000 raked hands mellem nu og sidste dag i maj på Purple Lounge Poker. Da der ofte bliver delt hundrede hænder ud i løbet af en time på internettet, så kan det ske hurtigere end du kan forestille dig. Du kan også tjene indskudsbonus samtidig.

Når du spiller for at få en iPhone, hvad så med en tur til Dortmund i Tyskland for at spille i EPT? Purple Lounge har pladser og rejsepakker til en værdi af $9.000. Kvalificerer du dig, får du en gratis tur, med lommepenge, til pokerfestivalen i Tyskland, som løber af stabelen fra 8. til 11. marts.

Hvis ikke Tyskland, hvad siger du så til de riges legeplads: Monte Carlo? Det er senere i marts og en hel del mere værd. En pakke til en værdi af $17.000 kan vindes hos Purple Lounge.

Spiller man hos Purple Lounge får du også mulighed for at vinde stilfulde præmier, noget lidt anderledes måske, som passer til den livsstil, du gerne vil have. Bortset fra en Apple iPhone har tidligere tilbud været en Bentley GT Continental, specialudgaver af iPod Nano, og billetter til filmpremierer.

Vil du spille fed poker og vinde masser af præmier, så er Purple Lounge stedet.

Dagens tips: Start nu, download Purple Lounge Poker, få $10 gratis og spil for at vinde en iPhone!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories